Menu

U15 Drenge-1 (Årg 05)

Ledøje-Smørum Fodbolds U15 drengeafdeling tilbyder fodboldtræning for drenge født i årgang 2005. Vi er glade for, at byde velkommen til jer og jeres børn. Vi vil gerne skabe et træningsmiljø, der bygger på engagement/energi, ansvarlighed og begejstring.
Vi er ca. 42 drenge, der elsker at spille fodbold. Vi har hold i flere rækker, så der er plads til dig hos os uanset erfaring og niveau!

Hvis du har lyst til at komme og spille fodbold med os, vil det være en fordel at kontakte vores cheftræner og aftale, hvornår du kan komme forbi og være med.

Træningstider efterår 2019:
Mandag 17.00-19.00 (på kunst)
Tirsdag og torsdag 17.00-19.00 (på græs bane 2)

Kampklar:
Vi benytter os af Kampklar, hvor du kan tilmelde og afmelde dit barn kampe, stævner og diverse arrangementer. Når du bliver meldt ind i klubben kommer du automatisk på Kampklar.
Det er vigtigt, at gøre brug af Kampklar, således at holdlederne og trænerne på holdet kan tilrettelægge træning, stævner og arrangementer bedst muligt for dit barn. Her modtager du også alt øvrig information fra klubben, holdlederne samt trænerne på holdet.

Indmeldelse:
Indmeldelse i LSF foregår online ved at benytte linket nedenfor. Her fremgår også kontingentpriserne på de forskellige årgange.
Indmeldelse

Holdets stab

Cheftræner
profilepic
Peter Krægpøth
Træner 1
ingen img
Mathias Bertram Stausholm
Holdleder 1
profilepic
Kasper Sandris
Årgangsholdleder og holdleder 2 & 3
profilepic
Karina Krøyer