Menu

Hovedsponsor: Sydbank og LSF står sammen!

image På billedet ses Peter & Aamir
Peter wagner
15. juni 2017 kl. 08:40
Ny aftale på plads for sæsonen 2017-18.

Som mange ved har Sydbank være hovedsponsor i LSF i den forgangne sæson og det var en lidt speciel aftale vi fik skruet sammen. 

I aftalen er noget nyt da mange sponsoraftaler ikke nævner noget om klubbens forpligtelser – det har vi tilgengæld fået indført. 

Der blev sat mål op for begge parter og i sidste måned gennemgik vi i sponsorudvalget - sammen med Filialdirektør Aamir Bashir - om disse var indfriet. 

For vores del havde vi ikke noget at indvende så det var spændende at høre hvad opfattelsen var hos sponsoren – Sydbank. 

Heldigvis havde Aamir samme opfattelse og var ovenud tilfreds med samarbejdet. Det kom så vidt, at vi var i Sydbank Nyt der bliver sendt ud til over 80.000 personer og Aamir kunne samtidig fortælle, at flere af hans kolleger havde ringet ham op og spurgt, hvordan det lige var vi havde gjort. 

Så vi er glade, Aamir og Sydbank er glade – så det var ikke så svært at lave en aftale for den nye sæson. 

Den blev underskrevet i lørdags og træder i kraft 1. juli. 

At det er gået som det er, skyldes ikke mindst alle de frivillige der arbejde med at gøre LSF så attraktiv som muligt. Vi høre fra mange modstandere af de rent faktisk hellere vil spille i LSF end hjemme på egen bane – og det gælder også i Danmarksserien. 

Det de siger er, at vi har en fantastisk kultur og det er jo ikke noget der bliver skabt på en dag, men er et langt sejt træk at nå til der hvor vi er i dag. 

Det skal holdes ved lige og det gør vi bl.a. med en ny strategi der vil blive vist her på hjemmesiden – men indtil da lad os være glade for det frugtbare samarbejde vi har med Sydbank.