Menu

KIA Cup 2018

image
Thomas Jarrels
13. maj 2018 kl. 14:01
I den netop overstået Kia Cup 2018 i Esbjerg har LSF haft 3 hold med.

Et af holdene var vores meget talentfulde U10 drengehold, som til daglig spiller 8 mands kampe imod de bedste hold på Sjælland og derfor var blevet inviteret til dette stærke elitestævne.

Stævnet var for U10 til U15 hold på eliteniveau og det var derfor toppen af poppen der stillede op. Hold som AGF, Silkeborg, Horsens, FC Roskilde, Lyngby, FCK og flere udenlandske hold var at finde over de deltagende hold.

I U10 puljespillet skulle LSF op imod KB Talent (FCK), Ribe, Næstved og ASA fra Århus. Alle kampe var med fuld spilletid á 2x30 min, så der ventede derfor et hårdt program med 2 kampe torsdag og min. 2 kampe fredag. Det blev til en flot sejr på 5-2 over KB i den første kamp og hård fight imod Næstved senere samme dag endte 3-3. Fredag ventede 2 jyske hold og det blev til en sejr over Ribe på 5-3 og i den sidste og afgørende kamp imod ASA endte opgøret 6-6 og dermed var LSF klar til semifinale samme aften. Der ventede det stærke hold fra Svendborg og efter endnu 1 times kamp i højt tempo og med masser af fight kunne LSF booke billet til finalen med sejr på 3-2 over fynboerne. Dermed var der lagt op til en finale imellem de to puljevindere, hjemmeholdet fra Esbjerg og talenterne fra LSF. Dog måtte man erkende, at Esbjerg havde det ekstra overskud og energi som LSF drengene simpelthen var løbet tør for efter 6 hårde kampe på 48 timer. Det blev til en fortjent 4-0 sejr til Esbjerg som kunne lade sig hylde som vinder af dette stærke stævne. LSF spillerne fik dog en flot sølvmedalje og en pokal til klubben med hjem og endnu bedre, en hel masse erfaring og fede oplevelser på kontoen.

Nu venter der både Pinsecup og flere hårde kampe i DGI A rækken inden det går løs til Vildbjerg Cup, hvor målet er endnu en pokal til klubben

Luk