Menu

Nekrolog

image
Peter Wagner
29. august 2017 kl. 02:40
Egedal Kommune, LSI og LSF mistede desværre en af klubbens store støtter gennem tiderne Jens Jørgen Nygaard der sov ind søndag den 27. august efter lang tids sygdom.

Jens Jørgen var en meget driftig mand i Smørum med sit store fokus på kulturen – og specielt idrætten - i både den gamle Ledøje-Smørum Kommune og nu Egedal Kommune.

Han var kendt som en utrolig engageret person der altid så muligheder og det nyder vi alle rigtigt godt af. For fodbolden betød det bl.a. kunststofbaner i hhv. Ølstykke, Stenløse, Ganløse og Smørum – noget han gik til valg på for en del år siden.

Ydermere var han en person der elskede hele tiden at være til stede når der var aktiviteter – og vi så ham rigtigt mange gange på Sydbank Arena til vores hjemmekampe.

Hans utrættelige engagement smittede af på os alle og han var altid tændt på at hjælpe - ikke mindst ved kommunesammelægningen, hvor der inden da, var igangsat et projekt der bl.a. betød en hal 3, nye forbedret faciliteter og ikke mindst det store foreningslokale i Ledøje-Smørum Hallen alle nyder godt af i dag – fra de allermindste og ikke mindst ældre i bevægelse.

Jens Jørgen havde rigtigt mange gode egenskaber. Han havde sin mening om tingene, men altid i en konstruktiv tone. Han var en visionær mand og tænkte altid fremad, i positive vendinger og var altid med på et kompromis. Det er en svær balancegang når man er borgmester i den gamle kommune og viceborgmester i den nye – men den balance fandt Jens Jørgen altid til gavn for alle.

Så det er med stor sorg vi modtog beskeden om hans død og vores tanker går til familien i den svære tid.

Æret været hans minde

LSF Fodbold

Luk