Menu

Ny forpagter i Cafe Smørhullet - Smørum Idrætscenter

image
Joachim Waser / EIF v/ Næstformand Dan Haugbøl
20. juni 2020 kl. 14:04
LSF byder Joachim Waser velkommen - vi glæder os til samarbejdet.

Pressemeddelelse

Joachim Waser, jeg er den nye forpagter af café smørhullet – Smørum Idrætscenter, jeg er ved at have en del år i restaurations branchen, jer er uddannet kok tilbage i 1994 hvor jeg var den ene halvdel på hotel hesselet i Nyborg under “ Michel michaud” og den sidste halvdel på store kro i Fredensborg under “Francis Cardenai” i de efterfølgende år arbejdede jeg på forskellige restauranter inden jeg i 2001 blev selvstændig og drev “café Ordrup Gaard” frem til 2005 hvor jeg overtog “restaurant Herthadalen” frem til 2013, i 2012 overtog jeg “restaurant Bellahøj” og har drevet den frem til nu. 

Jeg glæder mig til at drive “café Smørhullet” hvor jeg vil fortsætte det fantastiske arbejde Helle og Susanne har gjort over de sidste mange år, der vil naturligvis komme lidt nye tiltag med tiden men det vil forblive en café hvor foreningerne og deres medlemmer er i fokus. 

Om mig selv kan jeg fortælle, jeg har boet i Smørum de sidste 17 år, er gift og har 3 piger som alle har deres gang i forskellige foreninger i Smørum Idrætscenter. 

Så nu kan jeg næsten ikke vente til d. 1. August hvor vi åbner 😊

Jeg vil herefter i samarbejde med EIF kontakte alle foreninger som benytter Smørum idrætscenter for at finde en rød tråd til fordel for foreningerne og caféen.

Med venlig hilsen

Joachim Waser

samt

Egedal IdrætsFællesskab
Dan Haugbøl
Næstformand
www.egedal-if.dk

Luk