Menu

Wauuu: FANTASTISK dag på Sydbank Arena!!!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto & Video: Jørgen Steen Jensen
17. juni 2018 kl. 12:36
Slaget om Egedal x 2 samt ungdomsafslutning, præsentation af vores nye hovedsponsor og VM kamp gav en fantastisk afslutning på forårssæsonen.

Kender i det - vi har en masse forventninger og spørgsmålet er: bliver de indfriet? Det er nok øjnene der ser der er afgørende for, om det er godt eller skidt. Når det er skrevet så kan jeg personligt kun sige at de blev til fulde indfriet – og mere til...

Lad os tage det lidt mere kronologisk.

Det hele startede meget tidligt lørdag morgen – eller var det fredag aften? – hvor ungdomsudvalget havde ”dækket op til bord”.

Formiddag kl. ca. 10.00.

Her bød vores allesammens formand Ole ”Barca” velkommen til en fantastisk afslutning på foråret for hele vores ungdomsafdeling. Alle de frivillige kræfter der var iklædt blå trøje fra ML VVS Naturgasservices logo var klar til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse for alle.

Det gik over al forventning og det hele sluttede med kåringer på terrassen – (som senere blev indviet til Mogens Lind Lounge). Som om det ikke var nok, så var der pølser, sodavand og is til børnene – også det stod ML VVS og Naturgasservice for.

Som den skarpe læser nu er kommer frem til er: ML VVS Naturgasservice – hvad er det for noget. Og det er her jeg altså lige vil sige; det er blevet annonceret på hjemmesiden, at de er ny hovedsponsor i LSF, hvilket vi er utroligt glade for! (læs mere om det i det kommende nummer af Sidelinien).

Tiden nærmede sig til Kick-off på kamp nr. 1 i ”Slaget om Egedal”

Slaget om Egedal – Part One (13.30).

Lad os så lige opliste konditionerne: Smørumdrengene havde intet på spil og Stenløse havde ALT på spil: De skulle vinde eller have uafgjort for at blive i rækken. 

Det hele startede sådan lidt la-la. Det gik frem og tilbage og rent faktisk skete der ingenting...

Det mest ophidsende var desværre, at Spirrevippen Lind brækkede hånden og blev udskiftet i det 27. min. med ”Romme” – endnu en debutant fra vores U19-hold.

Men så skete der noget! Kaptajnen i dagens kamp var Bornholmerexpressen ”Benja” og han tog sagen i egen hånd – eller vil han bare vise hvordan det gøres? Han fik bolden i vores højre side og trak ind i banen og da han var ved at miste bolden spillede han bande med Halling - tog et træk - og sparkede bolden i kassen med sin   ”kolde” venstreskøjte! 1-0.

Hov, hov hov? Halling? Ja det er rigtigt! i en alder af sådan-cirka-lige-før-fyrre – fik GUDESPILLEREN Halling sin kamp nr. 300 på holdet! Klasse fornægter sig ikke, og dette ikon fik altså en afgørende betydning for det første mål.

Der gik ikke lang tid før der skete noget igen.

I det 36. min. prøvede Stenløse at starte et angreb fra de bagerste geledder, men her var Frederik vågen. Han fik bolden erobret ved egen kraft – tog et træk – og sparkede bolden i kassen til 2-0! Klasse!

Øhh…storebror fik du den? (Storebror er Nikolaj Jørgensen der startede inde mod Peru!)

For at gøre en lang historie kort: Der blev scoret to mål mere i anden halvleg: Gudespilleren bryder et angreb – spiller til DS-topscorer (og senere fortjent til årets spiller) Scott der spiller på tværs til Frederik der scorer til 3-1.

Der gik ikke lang tid før ”Benja” igen får bolden og via et godt samspil med andre trækker ind i banen og IGEN sparker bolden i kassen med sin – venstreskøjte.

Der var ikke mere i den kamp: 4-1 til Smørumdrengene og som resultaterne artede sig – en nedrykning til Stenløse til Sjællandsserien.

I den sidste del af kampen blev Pumaen i kassen udskiftet med Mads Holm – endnu en U19-spiller der fik sin debut. Også Sebastian Romedahl fik sin debut – og ja - han er også U19 spiller.

Kampens spiller blev Marcus Weiss – kåret af de mange tilskuere – samt – selvfølgelig – Gudespilleren Halling – kåret at de skadede og karantæneramte spillere.

Inden vi går videre: Undskyld! Deres ydmyge skribent burde gå til Louis Nielsen for at få tjekket øjnene!! Jeg har TO gange skrevet at det var Spirrevippen Lind som lagde op til et par mål tidligere på forårssæsonen på nogle fantastiske indlæg – det var rent faktisk Superbacken Dennis Lind som gjorde det! Den eneste undskyldning for miseren er, at han nu spiller i midterforsvaret….

Slaget om Egedal – Part Two (15.30).

Her mødte Smørumdrengene Ølstykke i et direkte slag om nedrykning – vinderen vil forblive i serie 1 og taberen vil ryge direkte ned i serie 2.

Hvis vi lige ser tilbage – sådan cirka en måned – så var der udfordringer. Håbløst næstsidst og mange små nederlag prægede truppen. Trænerstaben lagde så planen. Hvem skal vi møde, hvem skal vi have med, hvem skal spille hvor – og så en masse andre ting….

Den store ændring kom da Nikolaj Bjerregaard kom i kassen. Siden da er der blevet lukket af. Andre ændringer blev foretaget og nye unge fik chancen – bl.a. nogle U17 spillere!

Faktum er, at denne lørdag havde Smørumdrengene spillet sig til, at de selv kunne afgøre det med en sejr...

Men det blev svært – specielt når modstanderne - Ølstykke - laver et mål efter 30 sekunder! Så er det op ad bakke!

Men heldigvis havde cheftræner Michael Bo Nielsen indpodet sine spillere at ”intet er afgjort før den fede dame har sunget”.

På tre mål inden for den sidste halve time af Daniel (2) – U19-spiller - samt Soelberg – også U19-spiller – fik drengene vendt en nedrykning til en syvendeplads.

Alle var glade og en fantastisk dag var ovre.. næsten...

Kåringer!

Fra venstre ses Rasmus Thygesen (U19), Anders Wagner (Senior2),Emil Scott Rasmussen (Senior1) og Kristian Løvgren Larsen (Senior1)

Som det altid sker når vi spiller sidste hjemmekamp er der en masse kåringer og lad mig bare nævne dem her:

U19:          Rasmus Thygesen
Senior 3:   Morten Kjær
Senior 2:   Anders Wagner
Årets fremgangsspiller på senior 1: Kristian Løvgren Larsen

... og så ikke mindst årets spiller i LSF: Emil Scott der har haft en exorbitant sæson i LSF – og rent faktisk også er topscore i HELE Danmarksserien!!!

Et langt referat og en lang sæson er slut. Målene blev indfriet og nu går der for nogen sommerferie i den – og ikke mindst en masse VM-bold i den her tid, hvor Danmark har slået Peru på en lørdag der bare var fantastisk for alle os der elsker den hvide trøje, de sorte shorts og sokker – og ikke mindst de danske drenge – og piger!

Husk der er kamp på Sydbank Arena på fredag kl. 18.30 hvor Brøndbys superligahold igen kommer på besøg.

Luk