Menu

KAN LOS AMIGOS GØRE DET ENDNU ENGANG?

image
Los Amigos / OBH
23. november 2020 kl. 16:25
På fredag d. 27 november, kl. 1915 spiller Los Amigos igen i Smørum hallen.

Los Amigos har gjort det langt over forventning i deres 2 første kampe. 3-3 mod Gentofte og senest 2-2 mod Fjordbold. I begge kampe har Los Amigos udlignet i de døende minutter.

Nu er det Købehavn som kommer på besøg. De har vundet deres første 2 kampe. Om Los Amigos kan overraske endnu engang, synes jeg i selv skal komme ned og se.

Der er altid fart og spænding når der spilles futsal.

Los Amigos vs København
27 nov 2020 kl. 19:15 - 21:00
Der vil være et begrænset antal billetter og vi anbefaler, at man køber billet på Billetto via dette link: https://billetto.dk/e/los-amigos-vs-kobenhavn-futsal-billetter-494275
Man kan også godt købe billet i døren (30 kr. voksen - gratis børn u. 12 år) - her skal man blot skrive sit navn, telefon og mailadresse på en personliste, så vi har oplysninger i tilfælde af smitteopsporing. Vi anbefaler derfor man gør det online via linket, så vi undgår kø ved billet-bordet.
Ved køb af billet skal du fremvise dit navn og billet ved billet-bordet i døren til Hal 1.
Du skal bære værnemiddel indenfor, når du står op og når du bevæger dig rundt. Du må gerne tage værnemidlet af, når du sidder ned til kampen.
Lige så snart kampen er afsluttet, skal man forlade hallen.
Der skal holdes god afstand til hinanden, og vi vil så vidt muligt markere, hvor og hvordan man skal sidde på tilskuerrækkerne.
Lad os allesammen hjælpe hinanden og god kamp!
Luk