En del af de piger der for år tilbage spillede i klubben fra de var U11 til U15 har fundet sammen igen. Denne gang har de fået lidt tilgang af nogle nye piger og vi har valgt at melde dem til som kvindesenior.

Halvdelen kunne dog sagtens stadig spille ungdomsfodbold, men da en del er ældre må de stille op som senior.

Vi er pt. 12 indmeldte og lidt flere der træner med. Vi har meldt os til i 8-mands vinterbold og spillede i dag vores 1. Kamp.

Det gik efter omstændighederne fint, dog skal holdet lige spilles sammen og konditionen øges for nogle af dem der har ligget stille længe.

Vi startede godt og havde 3-4 store chancer, som nok var gået ind på 11-mands mål. Men de små 8-mands mål er svære at score på, når der står en voksen kvinde mellem målstolperne. Herefter blev vi straffet på et par omstillinger og kom bagud 2-0 inden halvleg. Efter pausen var billedet det samme, vi har store chancer og får også scoret på en enkelt. Men så var det jo lige det med konditionen og fysikken der gjorde, at modstanderen lavede 3 mål mere og vi taber 5-1.

Alt i alt en fin start for dette nye hold, hvor det sociale vægtes højere end resultater. Vi håber at flere af de gamle spillere dukker op og at der kommer endnu flere nye til på sigt, så vi kan udvide kvindesenior fodbold i LSF.

Alle er velkomne vi træner lige nu om mandagen kl 16-17 og fra uge 48 flytter vi til Onsdage fra 17.30-19.00 på kunstbanen.