Menu

Senior 1: Antiklimax: 0-2 nederlag til Fremad Valby i ringe kamp!

image
Tekst: Peter Wagner
04. november 2018 kl. 06:59
Det var noget af et antiklimax vi var ude for den solbeskinnede lørdag i november. Efter i sidste weekend at havde spillet noget af det flotteste vi har set længe, kom bundholdet fra Fremad Valby på besøg og så leverede drengene en pauvre indsats.

Det startede ellers helt fint med et godt gennemspillet angreb allerede efter 3. min. som ”Molle” afsluttede, men desværre så ramte bolden ydersiden af stolpen.

Vi havde ellers næsten alt spillet i første halvleg, men Fremad var godt organiseret og afviste det hele. Der manglede lige det sidste. Når der endelig blev etableret et fornuftigt opspil og den sidste aflevering skulle falde løb det ud i sandet. Det skal her nævnes, at Fremad havde et flot skud på tværribben, men ellers er der ikke meget at skrive om i første halvleg.

Vi kom i gang med anden halvleg og her blev det endnu ringere. Smørumdrengene forsøgte, men det ville bare ikke lykkes. Og i det 55. min. kom Fremad i en omstilling og på et indlæg fik de scoret og så var det virkelig op af bakke.

Ind kom ”Benja” og Scott og det gav lidt mere fremadrettet. I det 65. min. Kom ”Benja” til en afslutning, men målmanden reddede. Bolden røg retur, men desværre blev riposten sparket over. Der stod vi med bange anelser om, at i dag får vi ikke scoret.

Dog fik vi en stor chance. ”Benja” kom over kanten og trak ind i feltet og der blev lavet – synes vi på lægterne – et lidt tyndt straffe, men dommeren fløjtede. Det skal ”Molle” sparke, men desværre røg bolden forbi opstander – og så vidste vi alle at den kamp var afgjort. Når ”Molle” ikke kan scorer der fra så er det bare en af de kampe hvor intet vil lykkedes. Det skal her nævnes, at en spiller fra Fremad fik et rødt kort for at brokke sig på dette tidspunkt.

Kort før tid fik Fremad endnu en omstilling og scorede til 2-0.

Så et skridt frem og et tilbage og nu en masse point efter topholdet fra FA2000.

Nu kommer der en lang vinterpause, men hvis vi lige tager de positive briller på så kan de to første kampe i foråret være meget afgørende for hvordan det går. Vi starter ude mod både B1908 og Union der er hold som lige nu er bedre placeret i tabellen. Her kan meget blive afgjort hvid vi vil noget med den øverste plads i tabellen.

Gule Kort:  ”Benja” og Jacob 

Kampen i tal: 

0-1  55.   min.       0-1  Valby
0-2  88.   min.       0-2  Valby 

Opstilling:

Målmand: Bjerregaard
Forsvar:  Dennis. ”KG”, Jacob Lind og Søberg (ud 55)
Midtbane: Weiss (ud 55), Thomsen, Holden (ud 72), Larsen og ”Molle”
Angreb: Gransee
Bænken:  ”Benja” (ind 55), Scott (ind 55) og Frederik (ind 72)