Menu

Senior 1: Det hele blæste væk i Fredensborg – uafgjort 2-2!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto & Video: Jørgen Steen Jensen
28. oktober 2017 kl. 18:46
Det var yderst svære forhold denne lørdag på Fredensborgs nyanlagte kunststofbane.

Der var en strid vind og allerede fra start så talte vi om, at det kunne være tilfældigheder der ville afgøre kampen.

Vi havde et ønske om at spille i modvind først og det fik vi opfyldt. Lad os dele kampen op i fire faser.

Første halvleg: 0-45 min.

Fredensborg er et yderst kompetent hold og kom busende frem i starten af kampen. Så snart vi havde erobret bolden var de på os igen. Heldigvis var vi denne lørdag klar fra start og det var en fornøjelse at se, hvordan bolden blev kørt rundt uden at der gik panik i den.

Tilbage i kassen var Pumaen – Lasse Gram – og han er en rigtig dygtig tekniker så der var ro på.

Langsomt kom vi mere med, men så var der det med vinden. Fredensborg havde ikke haft en chance, men i det 17. min. fik en af deres spiller den glimrende ide, at han ville da lige sende en bold indover. Og med stor fart ændrede bolden retning og ramte trekantssammenføjningen og bolden gik utageligt i mål. Det var netop en sådan tilfældighed vi talte om inden kampen….

Men vi lod os ikke gå på og vi holdt fuldstændig Fredensborg fra fadet og i det 38. min. fik vi udlignet.

Vi fik hjørnespark og har nogle varianter at trække frem. Det gjorde vi også her og da ”KG” skulle hoppe over bolden så var der en Fredensborgspiller der sparkede benene væk under ham og kampens udmærkede domme så ingen anden udvej end at dømme straffespark.

Torskedumt, men vi sagde da ja tak til tilbuddet og Kaptajn ”Molle” satte den usvigeligt i nettet.

Anden halvleg:         45-63 min.

Cheftræner Kim Kjærsgaard havde i pausen fortalt at nu skulle der trykkes af – det var os der havde medvinden. Vi kom ud til anden halvleg og der blev lagt tryk på. Vi havde momentum nu, men der er altså en ting drengene havde glemt. For at lave mål så skal målet altså RAMMES – og det gjorde vi ikke en eneste gang. Og dog. ”Ulven” blev i det 55. min spillet i dybden og hans hårde spark reddede målmanden.

Ud af ingenting fik Fredensborg hjørnespark. Hvad der skete ved jeg ikke, men vi glemte at dække op og så kunne Fredensborg heade sig foran med 2-1.

Anden halvleg:         63-89. min.

Nu skulle vi virkelig op på hesten, men vi faldt nok snarere ned af den. Vi begyndte at lave en masse fejl – det hele blev alt for omstændeligt og krampagtigt og de skud der skulle komme udeblev og slutsignalet nærmede sig. Der blev skifte ud og ind kom bl.a. ”Benja”.

I det 83. min. blev en bold sendt indover og bagerst i feltet stod netop ”Benja”, men hans ellers udmærkede hovedstød gik lige forbi.

Anden halvleg:         89- og slut.

Alt blev kastet frem. Og så var der det med at ramme målet. I det 89. min. fik ”Benja” bolden igen og skød på mål. Et ikke helt fantastisk skud, men målmanden kunne kun halvklare og hurtigt var Gransee over bolden og så var der udlignet.

Herefter ebbede kampen ud og vi følte os lidt snydt. Men altså – når vi ikke kan ramme målet så vinder vi ikke fodboldkampe!

Vi må nok konstatere, at vi nu skal spille efter en seedning (mellem de fem øverste i rækken) så kan det være det bliver lidt nemmere efter sommerferien.

Der var mange spillere som udmærkede sig. Hele forsvaret gjorde det ok og på midten af banen blev der kæmpet det bedste de havde lært. Men uanset hvem der forsøgte – ja – så skal det mål rammes!

Næste weekend er det sidste kamp mod arvefjenden Herlev. Forhåbentlig har vinden lagt sig og spillerne er oppe på dupperne, så vi kan få sluttet godt af. 

Gule kort:  ”KG” 

Kampen i tal: 

1-0    17. min.             Fredensborg
1-1    38. min.             ”Molle” (straffe)
2-1    63. min.             Fredensborg
2-2    89. min.             Gransee    

Opstilling:

Målmand: Lasse
Forsvar:  ”KG” , Løvgren (ud 80)”, Jacob (ud 80) og Søberg
Midtbane: ”Molle”, ”EK” , ”Messi”, Gransee” og Scott,
Angreb: ”Ulven” (ud 67)
Bænken: ”Weiss” (ind 80), Marc (ind 80) og ”Benja” (ind 67)

Video fra kampen

Luk