Menu

Senior 1: Dumt 0-2 nederlag til Ishøj!

image
Tekst: Peter Wagner
07. april 2019 kl. 10:05
Vi havde alle glædet os til denne dejlige forårsdag, hvor der endelig skulle spilles fodbold på Sydbank Arena.

Men som et ordsprog siger så er forventningens glæde nogle gange den største – og det var også tilfældet denne lørdag da Ishøj kom på besøg. For der var absolut intet som fungerede...

Optakten

Jeg skrev tidligere omkring et nyt rotationsprincip og det kom allerede i brug. Fisch var væk til dagens kamp og Gransee var lidt småskadet, men sad dog på bænken. Ind i startelveren kom ”EK” og Aske der var tilbage igen.

På taktikmødet var Kim K. meget tilfreds med indstillingen på holdet. Der trænes godt og der er en eller anden form for vilje til at ”det vil vi det her”! Engagement og positive attituder er i højsædet og det er i min altafgørende for om vi vinder eller taber.

Kampen.

Og det kunne vi fra start se. Der blev kombineret godt og det var ikke meget Ishøj havde at byde ind med – eller også havde de bare valgt at ”parkerer bussen” – disse dygtige teknikere der senere fik en afgørende betydning.

Men langsomt begyndte spillet IKKE at hænge sammen. Sammenhængskraften var væk og vi løb i et utal af offsides – elementære fejl blev lavet og nogle gange var det altså lidt pinligt.

Vi fik bange anelser på lægterne og det kom ud i fuldt flor lige før pausen.

Et hjørnespark til Ishøj og bolden indover. ”Bjerre” i kassen fik viftet bolden lige ud til kanten af feltet og her stod en Ishøjspiller med ryggen til vores mål. Ingen fare. Bolden hoppede, men sørme om han ikke fik held med et fantastisk saksespark der strøg i kassen! Ren kunst og et af de mest fantastiske mål – i hvert fald det mest tekniske mål – der er set på Sydbank Arena i mange år.

Og sådan fortsatte det i anden halvleg. Vi havde bolden rigtigt meget, men vi vidste ikke rigtigt hvad vi skulle bruge den til. Der blev kæmpet – javel – men anstrengelserne blev ikke belønnet.

Og da så Ishøj i det 56. min. fik en friløber på en omstilling og scorede så vidste vi alle hvor det bar hen. 2-0 er meget når der ikke er ret meget der hænger sammen

Drengene skal roses for en god indstilling og at de ikke faldt til unoder. De kæmpede og med lidt held kunne vi måske have lavet en pind eller to. Men hver gang kom vi lige lidt for sent, og øvrige marginaler var heller ikke med os.

Så da kampen blev fløjtet af så var det med 0-2 på tavlen og når vi ikke kan ramme hinanden, så er det svært så det er bare op på hesten igen.

Hvad lærte vi så af kampen?

Mange medier er begyndt at bruge dette spørgsmål til sidst og det vil jeg også gøre. Som jeg ser det så har vi det svært når vi skal spille mod hold der ligger langt nede i tabellen. Om det er indstillingen eller ej ved jeg ikke – nu tabte vi til Fremad Valby i den sidste kamp i efteråret og nu til Ishøj. Hvis vi havde fået de seks point og vundet mod B1908 hvad vi i dag ligget nr. 1. Tankevækkende. Men hvis vi vil noget skal vi altså til at vinde de kampe.

Hvordan vi får stabiliteten tilbage igen er et godt spørgsmål. Indstillingen er der, men gode råd modtages. Jeg håber at det er en enlig svale og alle har lov til at have en off-day – bare vi kommer tilbage på næste lørdag i en svær udekamp i Allerød.

Gule Kort:  ”JJ” og Jacob Lind

Kampen i tal: 

0-1  45.   min.       Ishøj
0-2  56.   min.       Ishøj

Opstilling:

Målmand: Bjerregaard
Forsvar:  ”KG”, ”JJ” og Aske
Midtbane: Weiss (ud 56), Thomsen, Dennis, Beck og ”EK”
Angreb: Jegind (ud 80)  og Jacob
Bænken:  ”Benja” (ind 56), Holden (ind 80)

StillingHerre-DS • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 FA 2000 27 17 4 6 55
2 KFUM BK, Roskilde 27 12 11 4 47
3 B 1908 27 14 5 8 47
4 LSF 27 13 7 7 46
5 TFC Odsherred 27 10 10 7 40
6 Allerød FK 27 9 5 13 32
7 Union 27 8 7 12 31
8 Fremad Valby 27 7 7 13 28
9 Ishøj IF 27 6 8 13 26
10 Kastrup Bk. 27 5 4 18 19
Luk