Menu

Senior 1: Endelig udesejr–Taastrup besejret med 1-0

image
Tekst: Peter Wagner
21. oktober 2020 kl. 06:35
Det var som om det kunne mærkes under taktikmødet - der var en plet der skulle vaskes af.

Optakten

Det var som om det kunne mærkes under taktikmødet - der var en plet der skulle vaskes af. Greve-kampen blev kort gennemgået og der var enighed om hvad der skulle ske.

Der var afbud fra Gransee og tilbage var spirrevippen Jacob Lind, Soelberg og Alexander Beck.

Og så er der måske en ny taktik – den vi brugte mod Vordingborg – gør dem møre i 1. halvleg og så skru op i anden – og det blev så gjort.

Vi har altid spillet lige kampe mod Taastrup og rent faktisk lå de foran os i tabellen, så det var dem der var favorit – så skulle denne kamp vindes skulle alle levere og fejlene minimeres.

Kampen – 1. halvleg

Det hele startede afventende fra begge holds side. Der blev spillet en masse bold, men begge forsvar var virkelig oppe på dupperne og der blev ikke givet mange centimeter på banen.

Vi havde bolden en del, men kunne ikke omsætte det til nogle nævneværdige chancer. Men koncentrationen lyste ud af vores drenge og musketereden med ”en for alle og alle for en” blev overholdt. Når vi tabte bolden, så var der straks et genpres og det gav ydermere en masse godt spil mest med os på bolden.

Også Taastrup stod godt på banen. Der blev lukket af og vi fik ikke tilspillet os ret meget.

Rent faktisk skulle vi helt hen til kort før halvleg da et af ”EK” giftige hjørnespark lige var ved at give mål. Imellem ven og fjender blev den reddet på stregen og så var det bare at vente på 2. halvleg.

Kampen – 2. halvleg

Og nu blev turboen slået til. Allerede efter 46. min. spil lagde Scott en flot frisparksbold indover og vi troede at nu var den der, men nej. Nu havde drengene fået blod på tanden. Og et af de flotteste angreb blev skruet sammen da superbacken Dennis Lind fik erobret bolden på midten af banen og af sted gik det. Han spillede nevøen Jacob der kom til baglinjen. Dennis var selv løbet med og da bolden blev spillet tilbage til ham omkring straffesparkspletten, sparkede han hårdt til bolden. Men hvordan deres målmand i fuld længde fik afvist dette skud må stå hen i det uvisse – det må være årets redning i Taastrup.

Nu rullede bolden der blev flyttet godt rundt og det måtte give udbytte. Og det gjorde det så i det 65. min.

Endnu et godt opspil og vi havde flere gange mulighed for at få skudt på mål. Bolden kom ud til Scott i hans venstreside og han tog så et af sine karakteristisk raid på tværs af feltet. Skyd…men nej. Alle troede at chance var forspildt da han nu var kommet helt på tværs af feltet. Chancen var væk. Men han vendte om og fra en forholdsvis spids vinkel lave han et genialt lob over målmanden i det langer hjørne. Brillant mål og vi var foran.

Nu skulle Taastrup frem på banen og da indskiftede Holden lavede en ”dropbold” bag deres kæder - som Scott fik opsnappet - troede vi at kampen var afgjort. Men desværre fik hans lob lige en tøddel for meget og bolden røg over mål.

Der kom et Taastrup pres til sidst, men uden at drengene gav meget væk og en 1-0-sejr kom i hus.

Roses skal alle for at rejse sig igen efter lørdagens kamp. Specielt forsvaret gjorde det godt. Som sagt spillede Dennis Lind en god kamp og det samme gjorde Søberg. Men specielt midterforsvaret med ”KG” og Fisch spillede en meget flot kamp.

Bag sig havde de en løve i kassen – Bjerregaard – der var sikkerheden selv og tog hvad han skulle – og fik endnu et clean-sheet til bæltet.

Foran var Weiss og Thomsen det bolværk som vi kender dem og ”EK” spillede også bedre en længe set.

Kanterne med Scott – og alle hans genialiteter - og Spirrevippen Lind var en kilde til evig uro og også Kristian på 9´ er pladsen gjorde hvad han skulle – så det var en rigtig god kamp for starteleveren.

Ind kom Holden og han kæmpede som en løve og da Beck og Soelberg også gjorde deres da de kom ind betød i sidste ende tre point og vi nu er med helt fremme i en lige række.

Det var også en glad træner der roste drengene og som han sagde – kan vi spille med den gejst og intensitet hver gang så er vi altså svære at slå – nu venter Birkerød på lørdag, men lad os lige nyde sejren.

Kampen i tal:

0-1            64. min.     Scott

Gule kort:                   Weiss og Jacob

Opstilling:

Målmand: Bjerre
Forsvar:  ”KG”, Fisch, Søberg  og Dennis (ud 82)  
Midtbane: Weiss (ud 60) , ”EK” (ud 80) og Thomsen
Angreb: Scott, Jacob og Kristian
Bænken:  Holden (ind 60), Beck (ind 80) og Soelberg (ind 82)

StillingHerre-DS • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Herlev IF 20 13 4 3 43
2 LSF 20 12 1 7 37
3 GVI 20 10 7 3 37
4 Allerød FK 20 10 5 5 35
5 B 1908 20 10 4 6 34
6 Greve 20 10 2 8 32
7 Taastrup FC 20 7 4 9 25
8 IF Skjold Birkerød 20 6 4 10 22
9 Otterup B & IK 20 4 6 10 18
10 Vordingborg IF 20 4 5 11 17
11 Roskilde Boldklub 20 2 2 16 8
Luk