Senior 1: Flere point til LSF i årets hidtil kedeligste kamp på Sydbank Arena

image
Tekst: Brian Espersen
07. oktober 2018 kl. 07:44
Som overskriften indikerer, så blev der ikke kræset for tilskuerne fra de to mandskaber denne lørdag – men heldigvis sørgede ML VVS for, at der var noget at komme efter, da de serverede gratis pølser for de fremmødte.

Det var ellers to hold, der gerne ville frem fra starten af kampen. KFUM pressede højt fra første fløjt og spillede direkte efter hver bolderobring.

LSF var mere tålmodige i deres opbyggende spil, og bolden var mest på LSF-fødder i indledningen, men så snart holdet kom over midten af banen, blev angrebene effektivt bremset af et aggressivt pressende udehold.

Kampens første chance tilfaldt udeholdet, da der blev afsluttet fra højre side af feltet, men Bjerregaard reddede uden de helt store problemer ved forreste stolpe. Og så er alle chancer inden pausen vist beskrevet...

KFUM var dygtige til at bryde LSF’s angreb, inden de blev farlige, og selv om LSF havde opløb til et par muligheder, så var man ikke i nærheden af en scoring i 1. halvleg. KFUM var nu ikke meget bedre til at skabe chancer, men de kom da oftere i nærheden af Bjerregaards mål via deres direkte spil.

Det var en noget sløj affære inden pausen, og det mest ophidsende var vel Barca’s kommentering i løbet af halvlegen (der skal vist friske batterier i mikrofonen til næste hjemmekamp). Der skal faktisk ikke bruges mere tid på den halvleg, for den ryger hurtigt i glemmebogen, men heldigvis blev det noget mere underholdende i 2. halvleg.

LSF kom meget bedre ud efter pausen, og efter tre minutter havde man allerede skabt flere muligheder foran udeholdets mål, end man havde i hele 1. halvleg. Spillerne var mere energiske, og der blev spillet mere direkte, så man kunne true den stabile bagkæde fra KFUM. Flere bød sig til i det offensive, men de store chancer udeblev dog stadig.

Den første mulighed efter pausen var til gæsterne, da en spiller afsluttede fra kanten af feltet, men Bjerregaard kom flot ned til det flade, velplacerede skud.

Det var dog sjældent at KFUM kom i nærheden af LSF-målet efter pausen, og LSF fik sat sig solidt på kampen. Opgørets største chance tilfaldt en helt fri Benja, da et indlæg blev sendt til bagerste stolpe efter en god times spil, men han fik ikke ordentlig ram på den, og hovedstødet gik lige forbi stolpen.

Der stod nu LSF på det hele, og udeholdet var meget sjældne gæster i LSF-feltet. Det fine pres fra hjemmeholdet udmøntede sig dog ikke i de helt store chancer, da de mange indlæg manglede den sidste kvalitet og blev clearet effektivt af den stærke KFUM-defensiv.

Løvgren fik dog en mulighed for at score sejrsmålet med fem minutter igen, da et velspillet angreb endte for hans fødder i modstandernes felt, men afslutningen blev reddet af keeperen.

KFUM var presset i bund mod slutningen, men de fik alligevel kampens sidste mulighed, da de fik frispark midt på banen i de døende sekunder. En ”Hail Mary” blev sendt ind i LSF-feltet, og returen blev trykket afsted mod Bjerregaards mål, men heldigvis tog den yderkanten af sammenføjningen, og Bjerregaard så umiddelbart også ud til at have rimelig kontrol over den.

Dommeren fløjtede af umiddelbart efter afslutningen, og så kunne tilskuerne gå hjem med en mættet mave pga. de dejlige pølser, men sulten efter god fodbold blev ikke stillet denne eftermiddag.

Det var nok en af de senere års kedeligste DS kampe på Sydbank Arena, og resultatet lyver absolut ikke...

Især 1. halvleg var en langgaber, som var kedeligere end at skrabe is af bilruden om vinteren. Mange unødvendige boldtab i upressede situationer, og stort set ingen målchancer. KFUM gjorde det egentlig ok og viste lidt initiativ med periodevis højt pres og direkte spil, men heller ikke de formåede at skabe noget nævneværdigt.

Efter pausen var LSF dominerende, og der var mere vilje og energi i holdet, der fik lagt et fint pres på KFUM. Man skabte også et par gode chancer, men de blev afsluttet uskarpt, og så måtte man tage til takke med et enkelt point. Udeholdet viste ikke meget efter pausen – ud over en solid defensiv – og de lod til at være fint tilfredse med det ene point.

LSF præsterede under det niveau vi har set i september, og de individuelle præstationer var heller ikke helt oppe og ringe. De fire i bagkæden og Bjerregaard i målet virkede dog stabile og sikre gennem hele kampen, mens det kneb lidt mere hos de offensive spillere, som havde det svært mod et godt indstillet udehold.

Det er sådan nogle kampe, som kommer en gang i mellem, og når man nu havde svært ved at skabe chancer og ikke kunne score det forløsende mål, så var 0-0 jo det bedste resultat man kunne få med sig.

Det positive var, at man holdt nullet, og så kan vi alle håbe på, at en god uges træning vil gavne spillet og underholdningsværdien til den kommende kamp ude mod bundholdet Kastrup. Kampen spilles på lørdag den 13. oktober kl. 13.00.

LSF – KFUM Roskilde 0-0