Tekst: Peter Wagner / Foto: Holger Agerskov
24. oktober 2020 kl. 18:30
Senior 2: Stenløse besejret med 2-1.

Optakten

Med afbud fra en sygemeldt Gransee og Scott der skulle spille Futsal, var det et noget andet hold træner Kim K. måtte sende på banen. Ydermere var der en lidt mærkelig stemning, da der sandsynligvis ikke skal spilles mere bold i år på grund af Coronasituationen – nu gik det ellers lige så godt.

I stedet for Scott spillede Holden – der har været med i alle kampe – så store ændringer var der ikke.

Ydermere fik vi at vide, at Birkerød kom med kun 13 mand plus en målmand. De er virkelig ramt og næsten hele deres normale forsvar var væk og det kunne mærkes - og ses.

Taktikken var lagt: Gør dem møre i første halvleg og så slå til – og så blev første sæt og kampen vundet med 6-0!

Kampen – 1. halvleg

Allerede efter et par minutters spil lå bolden i kassen. Desværre talte det ikke, da der korrekt blev fløjtet for offside – men tonen var slået an.

Drengene var virkelig oppe på dupperne og det der specielt fungerede i dag var, at når bolden blev tabt lykkedes genpresset og vi fik bolden tilbage på vores fødder. Det er betryggende at vide selvom Birkerød havde deres nålestiksangreb fik de ikke rigtigt noget skruet sammen.

Da Spirrevippen Jacob Lind ramte tværribben på et flot angreb midt i halvlegen, var det kun et spørgsmål om tid før netmaskerne blafrede – helt præcist i det 36. min.

Kampens spiller – Superbacken Dennis Lind - kom over kanten og lagde den præcis til en anden der gjorde det fantastisk – Marcus Weiss – og da han satte kattepoten på blev den drejet ind i kassen til en fortjent 1-0 føring der holdt til pausen.

Det var klart for enhver, at Birkerød stod godt organiseret indtil der gik hul på bylden – og det blev så for dem en frygtelig 2. halvleg.

Kampen – 2. halvleg

Og den blev en noget ensidig forestilling selvom Birkerød ramte stolpen i slutminutterne, men her er målene gengivet.

52 min. 2-0
Hjørnespark fra ”EK” og bolden blev headet i mål af Dennis Lind i det lille felt.

62 min. 3-0
Endnu et hjørnespark fra ”EK” og denne gang en ny variant. Helt i bagrummet udenfor feltet og her stod Spirrevippen klar – tog bolden ned og satte den sikkert i nettet – klassemål!

78 min. 4-0
Igen et hjørnespark fra ”EK” og som i de tre foregående kampe fik Thomsen hovedet på og så var det virkelig game over for Birkerød.

82 min. 5-0
Total koks i Birkerødforsvaret. De prøvede at sparke bolden væk – den ramte en medspiller og røg over til Spirrevippen der sagde ja tak til ugens tilbud og sparkede den i kassen.

91 min. 6-0
En dybdebold til Spirrevippen og alene med målmanden svigtede han ikke. Hattricket var en realitet og kampen sluttede med tenniscifre.

En helt igennem flot holdindsats hvor som skrevet Weiss og Dennis gjorde det godt, men alle andre kunne nævnes. Kampens spiller kunne også være Jacob med sine tre mål, men som Ole fra FOON sagde, så skulle han nok have lavet seks...

Uanset hvad så er det godkendt.

Hvad så???????????

Godt spørgsmål, da fodbolden endnu engang er kastet ud i en Corona krise. Vi tror ikke selv på at vi skal spille mere i år i turneringen, men måske afvikles pokalkampen mod Brøndby. Uanset hvad så magede resultaterne sig så vi er nr. 1 – godt nok sammen med Herlev, men vi har en bedre målscore – og pudsigt nok har begge hold en udsat kamp – vores mod rækkens bundhold Roskilde 06.

Når der er nyt, skal vi nok orientere om hvad der sker - men mon ikke vi overvintrer på 1. pladsen?

PS - Lidt statistik:
Fortet på Sydbank Arena holder stadigvæk – fem sejre af fem mulige og en målscore på 15-2...

Gule kort: Weiss og ”KG”

Opstilling:

Målmand: Bjerre
Forsvar:  ”KG” (ud 81), Fisch, Søberg og Dennis
Midtbane: Weiss , ”EK” (ud 79) og Thomsen
Angreb: Holden (ud 75), Jacob og Kristian
Bænken:  Brøchner (ind 81), Mehli (ind 79) og Soelberg (ind 75)

Senior 2: Stenløse besejret med 2-1

”Young Guns III” fortsætter ”stimen” og vandt med 2-1 over lokalrivalerne fra Stenløse. En lige 1. halvleg tippede til vores fordel da Mehli scorede til 1-0.

Anden halvleg blev en hel anden en af slagsen. Stenløse overtog spillet og havde en del chancer – vores forsvar var på hælene. De udlignede til 1-1 og fortsatte. Der skulle virkelig kæmpes til sidste minut... og sørme om vi ikke fik scoret til 2-1 på mål af Salling to minutter før tid. Fortjent: tjaa... hvem husker det.. vi fik tre points.

Så nu venter der nok også en juleferie her, men vi er ved at komme i gang.