Menu

Senior 1: Igen et nederlag – denne gang 2-0 til FA2000!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto & Video: Jørgen Steen Jensen
28. april 2018 kl. 20:42
Det kører ikke for LSF! Slet, slet ikke! Vi slog FA2000 sidst med 7-2, men denne lørdag på Sydbank Arena gik det helt, helt anderledes.

Hvad der lige sker i øjeblikket ved jeg ikke, men nogle spillere er ikke oppe på dupperne som tidligere – og så taber man altså fodboldkampe.

”KG” havde karantæne og da han skal ind og opereres så er han ude resten af året. I stedet for havde Cheftræner Michael Bo Nielsen placeret den tilbagevendte superback Dennis Lind i midterforsvaret og den opgave løste han rigtigt, rigtigt fint. Sammen med Søberg, Kristian og Spirrevippen Jacob Lind var det ikke dem der var skyld i nederlaget – og Pumaen i kassen tog en hel del og blev også kåret som en af kampens spillere.

Jeg har dog en hel anden som lige skal fremhæves – det kommer senere.

Men vi kom i gang og havde aftalt, at de første 10. min. skulle vi lægge max. pres på. Resultat: Vi var vel nok ikke over midten i den periode. Og så går tingene jo galt. Et hjørnespark til FA2000 – bolden indover – og sørme om der ikke stod en spiller helt fri og så stod det 1-0 efter 14. min.

Nu blev drengene vækket og i det 22. min. havde Scott og Kristian nogle gode kombinationer, men deres målmand reddede.

Det var som om vi nu havde initiativet og da ”EK” efter 35. min. skulle tage et frispark lige udenfor feltet så var muligheden der. Et fantastisk flot spark højt oppe i det ene hjørne, men hvordan kampens spiller – FA2000 fantastiske målmand – fik den reddet står hen i det uvisse.  

Efterfølgende havde vi to store chancer, men også dem tog han på mirakuløs vis sig af! Navnet er i øvrigt Jonas Elkjær... Om han er i familie med ham vi alle sammen kender ved jeg ikke, men han reddede godt nok meget.

Det skal så siges, at Pumaen i kassen også stod en rigtig fin kamp og også han reddede en del chancer så de to målmænd gjorde virkelig hvad de kunne for at holde angriberne fra fadet.

2. halvleg blev ikke så ”sjov” som første. Vi skulle rent faktisk hen til det 64. min. før måltavlen ændrede sig. FA2000 havde et rigtig fint opspil og en af deres spillere fik bolden udenfor feltet og trak ind i banen og hamrede bolden utageligt helt oppe i krydset – klassemål.  

Men ineffektiviteten forsatte set med LSF-briller. Gransee – som igen spillede en okay kamp – rykkede forbi deres bagerste, men han følte skud gik lige udenfor målrammer. Den dag han scorer på alle hans chancer, så skal i bare se – så får vi mange point. Han udvikler sig bare kamp for kamp og har været en af lyspunkterne i år. 

Men FA2000 stod kompakt uden rigtigt at grave sig ned og da vi havde en af de dage hvor intet rigtigt lykkedes så er det vel fortjent, at de vinder kampen.

Efter kampen var der godt nok skideballe i omklædningsrummet. Jeg vil ikke her gengive hvad der blev sagt da det så nok var blevet censureret væk.

Vi spiller stadigvæk om seedningen, men hvis vi skal have den så skal vi altså snart til at have point – måske kommer der point på kontoen i næste weekend?

Gule kort:  ”Benja”, Gransee og ”molle”,

Kampen i tal: 

0-1    14. min.             FA2000
0-2    64. min.             FA2000

Opstilling:

Målmand: Lasse
Forsvar:  Dennis, Løvgren, Jacob og Søberg
Midtbane: ”Molle” (ud 45), Weiss (ud 28), ”EK”, Gransee og Scott,
Angreb: Frederik (ud 76)
Bænken:  Holden (ind 45), ”Krelle” (ind 76) og ”Benja” (ind 28)

Man of the match.

Jacob Lind Lindbaum blev kåret som kampens spiller af  Farfar & Far til tredje generation senior spiller- Mathias  ”G ”  Gransee. Endvidere blev der stemt ”online”via LSF-FB på Sidelinien og her blev det målmand Lasse Gram-Jensen der med 29% af stemmerne der fortjent tog den pris. Tillykke til Jacob og Lasse.

Video fra kampen

Luk