Menu

Senior 1: Kæmpesejr på 10-1 i Gladsaxe i første pokalkamp!

image
Tekst: Peter Wagner
31. maj 2017 kl. 14:57
Det var virkelig kattens leg med musen denne lidt kolde tirsdag aften i Gladsaxe.

Modstanderne var cheftræner Kim Kjærgaards gamle venner fra Gladsaxe-Hero og jeg skal da love for, at der ikke blev uddelt gaver. Det gamle hæderkronede mandskab frister en tilværelse i bunden af serie 1 og det har nogen gange voldt os problemer. Dog var det et slagkraftigt hold der blev sat på banen selvom nogle spillere fik lov til at stå over.

Det hele startede lidt som forventet med et aggressivt Hero hold, men det tog ikke mere end 10-15 min. så havde de løbet hornene af sig.

Da der ikke er nogle kampopdateringer fra SBU så får i den her med mine kommentarer.

1-0            19. min:
”Benj”a får bolden i højre side og trækker ind i banen. Skyder fra kanten af feltet og helt nede ved den ene opstander i det lange hjørne.

2-0            23. min:
Holden driver bolden frem og lægger den indover i det bagerste felt. Her kommer ”Benja” højest og header på tværs til en vågen ”Ulv” der sender bolden i mål – klasse mål!

3-0            45. min:
Gransee får bolden i dybden i højre side og spæner der ud af. Sender bolden indover til Ulven der sætter hovedet på og så er der pause. 
Ind kommer Scott, Peter og Spirrevippen Lind – nu er der showtime!

4-0            49. min:
Scott spiller Ulven i en kombination og får den tilbage og sender bolden i kassen – det skulle være begyndelsen til et rigtigt ”Scottishow”.

5-0            56. min:
Scott bliver spillet fri alene med målmanden og han sparker den usvigeligt ind.

6-0            60. min:
Scott fuldender sit hattrick på 15. min. da han får bolden i højre sider og sprinter fra en måbende back og hamrer bolden i kassen via stolpen.

6-1            ???????
Må indrømme at jeg sov lidt her. Var nok ved at opdaterer på FB og i øvrigt stod Tox i vejen, men det var vist et flot hovedstød. Nu skal jeg altså tage mig sammen.

7-1            ???????
Et godt gennemspillet angreb der blev afsluttet med en returbold til Scott der så lavede sit fjerde mål

8-1            ???????
Nu måtte der komme andre til. Holden – der spillede en glimrende kamp – fik bolden udenfor feltet og hamrede bolden i kassen via tværribben – kanonmål.

9-1            ???????
En superlang bold fra Peter der nåede frem til Niki der alene med målmanden rundede denne og sparkede bolden i kassen.

10-1         ???????
Så ville Messi også lege med. Som vi jokede lidt med på bænken så var han blevet ”omskolet” rigtigt mange gange i Smørum og nu skal han spille 6´ er! Men han havde lært af Kaptajn ”Molle” og var listet med frem. Fik bolden udenfor feltet og lagde den sikkert i kassen.

En rigtig god (trænings)kamp hvor mange kom i spil og vi fik vist en masse god bold. Vigtigt er det nok mest på det mentale plan da vi i forrige weekend skulle bruge målene – nu kom de her og det kan vi bygge videre på.

Ydermere fik vi ingen skadet og ej heller i karantæne.

Der spilles en runde mere inden sommerferien så lad os få en let modstander i nærheden og så komme til de spændende kampe i efteråret hvor divisionsholdene træder ind.  

Opstilling:

  • Målmand: Lasse
  • Forsvar:  ”KG”, Beck, Søberg og Niki
  • Midtbane: ”Molle”, Gransee, ”Messi”, Holden og ”Benja”
  • Angreb: Ulven
  • Bænken: Scott, Peter og Jacob Lind
Luk