Senior 1: Målfest på kunstgræsset i Frederiksberg

image
Tekst: Brian Espersen
15. oktober 2017 kl. 09:04
På en lun efterårsdag blev publikum underholdt, da LSF spillede ude mod FA 2000, og det var en sjældent set sprudlende offensiv, som leverede varen for LSF.

LSF fik en fin start på kampen, hvor man hurtigt fik sat sig på bolden. Der blev spillet hurtigt, og hjemmeholdet stod bare og parerede i indledningen.

LSF var aggressive og lagde et højt pres på FA 2000, og fik også afsluttet et par gange fra distancen i begyndelsen. FA 2000 havde en enkelt god mulighed efter 8 minutter, men Kim i kassen var på plads.

Efter et lille kvarter havde både Scott og Løvgren gode chancer. Scott sparkede bolden langt over, mens keeperen reddede Løvgrens forsøg til hjørne. På hjørnesparket fik KG headet bolden på tværs til Søberg, og han satte den sikkert i nettet fra kort afstand til en fortjent 1-0 føring til LSF.

Frem mod scoringen var der spillet i et flot tempo, og tilskuerne fik underholdning for alle pengene. Det var LSF, der stod for det polerede og hurtige kombinationsspil, mens FA var mere direkte, men de mistede ofte bolden for hurtigt, og så bølgede et nyt angreb ned mod deres mål.

Det var da også fuldt fortjent, at LSF kom på 2-0 efter en halv time. En lang bold op mod Benja blev headet kontrolleret ned i fødderne på Scott, og han lagde den til rette for sit skarpe højreben og drønede den i nettet fra distancen med lidt hjælp fra en målmandshandske og en overligger. Flot afslutning fra rækkens topscorer, men også en fin assist fra Benja.

LSF fik dog ikke armene ned i tide, for godt et minut senere fik hjemmeholdet reduceret. Et indlæg fra deres højre side ind mod en helt fri mand tæt under mål, blev sikkert udnyttet uden de store chancer for Kim. Et lille chok for de mange medrejsende fans, men LSF rystede ikke i bukserne over scoringen imod, og man kværnede bare videre i samme selvsikre stil.

Kort før pausen sendte EK en dyb bold i bagrummet, og Scott jagtede den optimistisk. Keeperen tøvede en smule, da han kom ud af sit mål, og det udnyttede Scott til fulde ved at runde ham og gå bolden de sidste meter ind over stregen.

3-1 målet blev det sidste højdepunkt i en velspillet halvleg, hvor LSF spillede bolden flot og hurtigt rundt mens man ledte efter et hul i modstanderens defensiv. FA kom lidt bedre med i løbet af halvlegen, men LSF var dominerende i de første 45 minutter.

Hvis hjemmeholdet kom ud til 2. halvleg med fornyet tro på tingene, så fik LSF hurtigt punkteret den tro, for der var kun spillet et minut, før Benja satte bolden i nettet til 4-1. Scott fik trampet bolden på tværs af feltet til en fri Benja, og han bankede sikkert kuglen i netmaskerne.

LSF havde fuld kontrol over begivenhederne, og det gode positionsspil fortsatte i 2. halvleg – godt orkestreret af en stærk central midtbane, hvor især Messi viste klasse i alt hvad han foretog sig.

Holdet virkede utroligt boldsikre på den halvvåde kunstbane, og man spillede sig problemfrit ud af modstanderens sporadiske presspil.

Efter godt en times spil blev kampen definitivt afgjort (hvis den da ikke allerede var det), da noget som lignede en ’befrier’ fra kanten af eget felt, blev en fin frispilning til Benja, der fra midten af banen fik en friløber. Den udnyttede han stensikkert mod en sagesløs målmand, og så stod det 5-1 til LSF.

Hjemmeholdets defensiv lignede noget i opløsning lige på dette tidspunkt, og Scott fik en kæmpe mulighed i det efterfølgende angreb, men han ramte stort set ikke det flade indlæg, og i stedet blev bolden sendt til hjørne af en forsvarsspiller.

Hjørnesparket blev sendt indad-skruet tæt under mål, og her gik keeperen op for at gribe den, men i stedet fik han fumlet den ind over stregen til en 6-1 føring til LSF.

Sejren var på dette tidspunkt overhovedet ikke i fare, så EK og KG kunne blive sparet lidt, og i stedet kom Weiss og Marc på banen – sidstnævnte sat ind på en uvant plads i midterforsvaret.

Der var gang i kampen, og hjemmeholdet prøvede stadig at komme frem til chancer, og ind i mellem lykkedes det også. I det 70. minut blev en kvalificeret afslutning sendt mod LSF’s mål, men Kim fløj flot og højt og fik viftet bolden til hjørne. På hjørnet stod man og snorkede lidt, og så fik FA pyntet på stillingen, da bolden blev headet ind fra nært hold.

Selv om LSF stadig spillede bolden fint rundt, så var toppen af koncentrationen og intensiteten taget af, og FA kom til et par muligheder hen mod slutningen af kampen. 10 minutter før tid fik Kim atter vist klassen inde i målet, da en flot afslutning blev chippet over Kim, som steppede bagud, kastede sig baglæns og fik vippet bolden over overliggeren. Klasse afslutning og super redning.

Minuttet efter fik tilskuerne et sidste mål at gå hjem på, da en lang bold fra Kim sendte Gransee afsted mod mål. Han rundede sidste mand og placerede bolden sikkert uden for keeperens rækkevidde til slutresultatet 7-2!

De sidste små 10 minutter bød på flere gode muligheder i begge ender – bl.a. et hovedstød på egen overligger af Marc Lind, som dog kunne ånde lettet op, da bolden slog ned på målstregen og i spil igen.

Sæsonens mest underholdene kamp indtil videre. LSF var yderst velspillende gennem hele opgøret, og de flotte kombinationer flød flot, hurtigt og sikkert. Offensiven var sprudlende denne lørdag. Benjas fysik og fart kunne modstanderen ikke matche, og Scott fortsatte sin march mod rækkens topscorertitel – begge endte på to scoringer i opgøret, men det kunne godt være blevet til flere fra især Scott, som også missede et par gode muligheder.

På den centrale midt dominerede man stort, og især Messi viste, at han har fundet sig godt til rette på en lidt mere defensiv og central position på banen.

Defensiven stod fint imod og slap også godt fra spillet med bolden, og de to backs supplerede med fine offensive aktioner.

Kim i målet havde et par klasseredninger og kunne ikke gøre det store ved målene, og indskifterne kom ind og gjorde en fin figur da kampen allerede var afgjort.

Så alt i alt en helstøbt indsats af alle i 90 minutter, og absolut sæsonens mest overbevisende præstation.

FA 2000 – LSF  2-7 (1-3)

• 15. min: 0-1 Søberg
  • 30. min: 0-2 Scott
  • 32. min: 1-2 FA 2000
  • 44. min: 1-3 Scott
  • 46. min: 1-4 Benja
  • 62. min: 1-5 Benja
  • 64. min: 1-6 Selvmål