Menu

Senior 1: MANDFOLKEPRÆSTATION!!!

image
Tekst: Peter Wagner
04. maj 2019 kl. 07:47
3-0 i Odsherred i den bedste kamp i år.

Det var ikke til at se af vi er i maj måned denne kolde aften i Odsherred. Men vist nok på grund af konfirmationer var kampen henlagt til fredag aften på det hyggelige stadion i Vig.

Optakten var lidt kaotisk da Fisch ikke var helt klar og der blev lige lavet et par ændringer lige inden kickoff.

Dennis Lind kom ned på backen og Jegind var tilbage i startopstillingen. Ude var også Weiss (karantæne), men tilbage var ”KG” og så gik den kabale op!

Sidst vi var på besøg, tabte vi - så vi var advaret. Og i optakten nævnte jeg, at skulle vi have points med her fra, så skulle alle steppe op. Og jeg skal da love for at indstillingen var på plads. Selvom vejrguderne sendte sne, hagl, regn og meget andet ned over os så tog spillerne handsken op og leverede en pragtpræstation uden lige – klart den bedste kamp i meget, meget lang tid.

I starten var der dog ikke noget der tydede på, at vi ville få en sådan aften. Odsherred er et meget dygtigt, teknisk hold og da vi nok også er det, var det i begyndelsen en kamp om centimeterne med virkelig kvalitetsfodbold. Gode kombinationer, tætte markeringer m.m. fra begge hold gjorde at der ikke blev skabt de store chancer.

I det 35. min havde ”Store-Beck” (Alexander) via et raid i hans venstreside fået tiltvunget sig et frispark og det sendte en af de bedste på dagen – Thomsen – indover og ved den bagerste stang kom den tilbagevendte kaptajn ”KG” flyvende og prikkede bolden i mål til en 1-0 føring.

På det tidspunkt havde vi fået et lille overtag og da ”Benja” lige efter fik kæmpet sig til bolden – og fik den sparket indover – troede alle, at Gransees hovedstød gik i mål, men den dygtige målmand reddede. Desværre kunne Gransee ikke stå distancen og måtte lade sig udskifte med Soelberg i pausen – noget som trænerstaben ikke skulle komme til at fortryde.

For efter fem min. på banen fik han nemlig en stor chance han desværre brændte. Der skulle dog ikke gå lang tid før der var fare på færde igen. I det 52. min. spillede han nemlig en lang bold til ”Bornholmerexpressen” ”Benja” og han kunne akkurat lige prikke den forbi keeperen til en fortjent 2-0 føring.

Nu åbnede sluserne sig og haglene væltede ned i minus 49 grader. Det var som om, at Odsherred lige så godt kunne satse hele butikken, med et lumsk stolpetræf til følge.

Men ”Bjerre” i kassen og hele forsvaret spillede fortræffeligt og vi kan nu se at det er ved at bære frugt – nullet blev hold for tredje kamp i træk.

Vi havde også vores chancer så det blev en underholdende kamp selvom det var koldt.

Så til nogle lidt specielle udskiftninger. ”Benja” var kørt træt et kvarter før tid og nu var gode råd dyre. Hvem kom ind på toppen? Såmænd den småskadede Fisch som efter kampen sagde til mig – ”Jeg tog en for holdet”. Jeg ved aldrig om han har spillet så langt fremme før, men en uro var han og han fik skabt adskillige chancer og vi sad på det hele igen.

Når der er en ”Store-Beck” er der også en ”Lille-Beck”. Mathias Beck - ja lillebroren – fik nemlig debut fem min. før tid efter flere gode præstationer på serie 1. holdet. Og sørme om han ikke i den korte tid han var på banen, ramte tværribben så den står og vibrerer endnu.

Men vi var ikke færdige. En af de absolut bedste på dagen – ”KG” - tog et raid på højrekanten (hvad lavede han der?) og på trods af at hele Odsherred forsøgte at vælte ham omkuld blev han på benene og fik sparket på mål/lagde en aflevering? på tværs til en helt fri Soelberg der kunne slå det sidste søm i kisten til en 3-0- sejr.

Det var også en meget glad Kim K. der tog imod og kaldte det en rigtig mandfolkeindsats og de nu skulle nyde hele weekenden indtil næste uges topbrag mod FA2000.

Jeg ved ikke hvem der var den bedste på dagen, men Thomsen spillede sin bedste kamp i lang tid, ”KG” gjorde det fortræffeligt, ”EK” herskede på midtbanen og sådan kunne jeg blive ved. Så skal vi ikke bare konstaterer, at holdet var den bedste spiller! 

Kampen i tal: 

Gule Kort:  Ingen

0-1            35. min.     ”KG”
0-2            52. min.     ”Benja”
0-3            93. min.     Soelberg   

Opstilling:

Målmand: Bjerregaard
Forsvar:  ”KG”, Dennis og Aske
Midtbane: Thomsen (ud 85), Beck, Jegind, Jacob og ”EK”
Angreb: Gransee (ud 46) og ”Benja” (ud 75)
Bænken:  Fisch (ind 75), Mathias (ind 85) og Soelberg (ind 46)

StillingHerre-DS • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 FA 2000 27 17 4 6 55
2 KFUM BK, Roskilde 27 12 11 4 47
3 B 1908 27 14 5 8 47
4 LSF 27 13 7 7 46
5 TFC Odsherred 27 10 10 7 40
6 Allerød FK 27 9 5 13 32
7 Union 27 8 7 12 31
8 Fremad Valby 27 7 7 13 28
9 Ishøj IF 27 6 8 13 26
10 Kastrup Bk. 27 5 4 18 19
Luk