Menu

Senior 1: Mod og mandshjerte ikke nok – ærgerlig overtidsscoring i Slagelse

image
Tekst: Peter Wagner / Foto & Video: Jørgen Steen Jensen
23. april 2018 kl. 05:41
Cheftræner Michael Bo Nielsen efterlyste mod og mandshjerte fra spillernes side og jeg skal da love for, at de levede op til forventningerne.

Det ubestridte tophold - og de kommende oprykkere - Slagelse var på menuen så det var lidt af en ”gratis” kamp da de bare vinder alt.

Men inden vi går til selve kampen så lad os lige tage fat på Slagelse. De spiller som et 2. divisionshold – og er det nok også. Hvad er så egentlig det? Der er ingen tvivl om, at 2. division er en meget fysisk affære og skønspillet kommer du ikke langt med – og derfor er Slagelse så dygtige som de er. De har 5-6 spillere i bagkæden der er omkring to meter og meget store – det er ren fysik. Der er ikke mange der kommer igennem denne mur og det ses også af tabellen. Når de får bolden høvler de den frem og så skal der løbes. Fuldstændig som Wimbledon gjorde det da de var bedst – og de nåede da at vinde en FA-cup...

Det var præcis det vi var oppe imod. I første halvleg havde vi bolden rigtigt meget og kørte den rundt alt imens Slagelse havde kontrol på deres sidste tredjedel af banen. Vi kunne simpelthen ikke spille os til chancer – og det kunne de heller ikke – de havde rent faktisk ikke en eneste chance i første halvleg.

I det 18. min. fik de så en standardsituation som det hedder i dag og alle to-meter-mændene kunne komme med frem. Det var et indkast. Den blev sendt indover og forlænget til en spiller udenfor feltet. Han sparkede til bolden og den strøg i nettet – meget effektivt.

Heldigvis fortsatte drengene og i overtiden i første halvleg fik vi kampens største chance. Deres målmand redder et nærgående forsøg og returen kommer lidt skævt ud til Søberg der fra en meters afstand får ramt bolden, men desværre gik bolden forbi.

Vi følte vi var med, men jeg skal da lige love for at anden halvleg blev en intens affære. Slagelse lagde nu pres på og vi begyndte at få nogle gule kort. Hele to til ”KG” – og dermed et tidligt bad.

Pumaen i kassen – Lasse Gram – måtte i denne periode af kampen virkelig vise, at han er karl for sin hat og reddede flot tre-fire nærgående forsøg.

Vi kom ikke til så meget i denne periode, men i det 74. min. skete der noget. Vi fik et hjørnespark og det blev sendt indover. Den høje Slagelsemålmand fik fat i bolden, men en af hans egne spillere screenede ham så han tabte bolden til Gransee der let kunne sparke bolden i kassen.

Nu var der kamp. Der blev fightet det bedste drengene havde lært og de troede på det. Desværre får vi nogle gange ikke som fortjent og i det 93. min. fik Slagelse lagt bolden indover der blev headet utageligt i nettet. Jublen kunne nu høres fra de 770 tilskuere (!), men hvor er det ærgerligt at tabe en kamp på det tidspunkt.

Efter lige at have sundet sig i omklædningsrummet blev tavsheden brudt og Kaptajn ”Molle” sagde at gutterne kunne være stolte af det de havde præsteret. Flere istemte det og nu er der lagt i kakkelovnen til FA2000 næste lørdag.

Jeg vil ikke fremhæve en enkelt spiller, men synes at hele holdet ydede en forbilledlig fight, men vi var denne søndag rendt ind i et kommende 2. divisionshold der bare er så effektive.

Gule kort:  ”KG” (2 lig rødt), Søberg, Weiss, Holden, Kjærsgaard 

Kampen i tal:

1-0    18. min.             Slagelse
1-1    74. min.             Gransee
2-1    93. min.             Slagelse

Opstilling:

Målmand: Lasse
Forsvar:  ”KG” , Løvgren, Jacob og Søberg
Midtbane: ”Molle” (ud 66), Weiss (ud 73), ”EK”, Gransee og Scott,    
Angreb: Frederik (ud 87)  
Bænken:  Holden (ind 66), ”Krelle” (ind 73) og ”JJ” (ind 87)

Video fra kampen

Luk