Senior 1: Pligtsejr over Herlufsholm – festen der fusede ud…

image
Tekst: Peter Wagner / Billeder,video: Vidar Hansen/Jørgen Steen Jensen
28. maj 2017 kl. 08:57
Der var lagt op til fest denne utroligt varme lørdag på Sydbank Arena. Vi vidste, at der skulle fire sejre til hvis vi skal op i divisionen.

Da AB Tårnby fredag havde tabt deres kamp var en af de ting der skulle til, for at bevare chancen, sket.

Og drengene vidste hvad det drejede sig om. Det ene angreb efter det andet buldrede mod Herluf-målet og allerede i det 9. min. fik vi første scoring. Gode kombinationer betød en helt fri Scott og så stod det 1-0. Sådan fortsatte det og med endnu et Scott-mål og et fantastisk flot hovedstødsmål af den ”polterabendramte” Marc ”Altid-På-Pletten” Lind så var vi foran med 3-0 efter 24. min. spil.

Men på forunderlig vis så fadede det hele ud herefter.

Vi fik tilspillet os en del chancer, men nu var målet forhekset. Som deres sympatiske træner sagde til mig efter kampen så kunne vi havde vundet første halvleg med 8-0….

I pausen gav alle hinanden hånden på, at nu skulle vi hente en masse mål så vi kom på omgangshøjde med Skovshoved.

Men lad det være sagt med det samme: 2. halvleg blev et antiklimaks og nu blev kampen mere ”en dag på kontoret” og ikke den fest vi håbede på.

Nuvel – vi havde masser af chancer, skud på stolperne m.m., men ind ville bolden ikke. I stedet for fik Herlufsholm reduceret, men heller ikke det betød større koncentration.

Om det var varmen eller hvad ved jeg ikke – det skal så lige siges, at der målmand også diskede op med en masse klasseredninger – men altså – det blev lidt af en fuser i 2. halvleg.

Kampen endte derfor med en pligtsejr på 3-1 og det var så det. Desværre vandt Skovshoved med fire mål i deres kamp så nu kan vi kun komme forbi dem hvis de sætter fire point til i de sidste tre kampe og vi vinder vores.

Men chancen er der og den skal forfølges. Næste weekend er der en meget svær udekamp mod B 1908 – inden da er der lige en pokalkamp tirsdag ude mod Gladsaxe-Hero – men vi er stadigvæk med og vil forfølge chancen til det sidste – så spændingen er intakt.

• Forsvar:  ”KG”, Løvgren, Dennis (ud 57) og Søberg
  • Midtbane: ”Molle”, Scott, ”EK”, Gransee (ud 70) og  ”Messi”
  • Angreb: Marc (ud 60)
  • Bænken: ”Ulven” (ind 60), Jacob Lind (ind 70) og Niki (ind 57)

Kampens spillere

Kampens spillere blev udpeget af  Søren P. og Ungdomssponsor, Danbolig alias Henrik Dreyer.
Spillerne der gjorde sig fortjent til titlen var anfører  Morten  ”Molle” Larsen  og dobbel målscorer Emil ”Scotty” Rasmussen.