Menu

Senior 1: Skydetelt på Falster - for lille pokalsejr over NFB på 3-1!

image
Peter Wagner
02. september 2020 kl. 09:21
Der var dømt ”skydetelt” denne dejlige første efterårsdag på Nordfalster.

Vi havde nemlig trukket et nyt bekendtskab på Nordfalster – Sjællandsserieklubben NFB som vi absolut ingenting vidste om.

Banen var det første der blev inspiceret og den så fin ud. Vi skulle tidlig hjemmefra og det betød afbud fra Mathias Beck og Martin Fisch.

Marcus Weiss gjorde start-comeback efter sin skade og i midterforsvaret havde cheftræner valgt en af de mange talenter – hjemvendte Oscar Salling på 18. år. En ordentlig kleppert der de sidste seks år har spillet i Brøndby. Han fik så lysten til at vende tilbage til Smørum og har spillet tre kampe på Sjællandserieholdet – og nu med debut på DS-holdet. Og han fik en rigtig fin en af slagsen og jeg tør godt love at det nok ikke er den sidste….

Vi var indstillet på, at de stod kompakt da vi jo var ”overhunden”. Og hvilken start vi fik. Der blev presset fra start - Scott fik bolden i venstreside og på hans karakteristisk måde tog han et raid ind mod feltet – og via noget småspil satte han den i det lange hjørne så stod de 1-0 – efter 47. sekunder!  som reporteren fra Lolland-Falster fortalte.

Nu blev vi så lidt overrasket. Det var som om, at køreturen ikke rigtigt var ude af kroppen for det kneb lidt med at få styr på midtbanen. Rent faktisk kom NFB næsten først på alt og i denne indledende del af kampen var de rigtigt godt spillende.

De fik dog ikke spillet sig til de helt store chancer, men det gav også plads til nogle omstillinger.

Både Gransee og Scott kunne sagtens have lavet nogle mål, men deres dygtige målmand skulle vise sig at stå – måske – sin livs kamp.

Men vi fik overtaget i midten af 1. halvleg og så startede skydeteltet. Rusten var væk og den ene chance efter den anden blev resultatet at overtaget.

Bl.a. ramte Scott trekantsammenføjningen, men vi skulle hen til det 35. min da Holden kom over flanken i højre side. Han spillede Kristian dybt og han lagde den lige ind i poten på Spirrevippen Jacob Lind der kvitterede med en 2-0-scoring. Jacob spillede en fantastisk kamp og var nok den bedste på dagen  - Det var Kims mening.

Vi kunne sagtens have ført med 5-6 mål inden pausen, men der manglede lige det sidste.

Da 2. halvleg gik i gang kunne vi rent faktisk have scoret efter ti sekunder. Bolden blev givet til Gransee. Han tog med det samme en solotur, men målmanden reddede. Bolden røg ud til Scott der fra en spids vinkel ramte målmanden lige på snydeskaftet så blodet flød. Jo – deres målmand var uden tvivl kampens hel store oplevelse med et væld af redninger – og nu også med en blodnæse til følge.

Det vil simpelthen være for meget at opremse alle de chancer vi havde. Vi kunne sagtens have lavet 10-12 mål hvis jeg tæller alt med, men vi skulle hen til det 76. min. før der igen skete noget. Indskiftede Mehli fandt også indskiftede Soelberg og lige udenfor feltet trykkede han af – et tørt hug der gik ind ved den en stolpe og så var den kamp endelig afgjort.

Dog fik NFB lige noget at gå hjem på. Koncentrationen svigtede og de scorede på en fri løber i den 83. min. – og så var det slut.

En fortjent sejr, men alt, alt for lille. Det positive er, at vi spiller rigtigt godt og kommer til en masse chancer – det negative at vi ikke får scoret på disse.

Men vi er videre og nu venter en spændende lodtrækning. Som Søberg kunne konstatere: ”En dag på kontoret” – her til kan jeg tilføje, at det er lidt sjovere at skulle hjem fra hyggelige Falster når man har vundet.

Luk