Senior 1: Uafgjort mod BSF i underholdende kamp!

Tekst: Peter Wagner / Foto: Holger Agerskov
26. oktober 2019 kl. 19:33
Senior 2: ”Young Guns II” sejrede igen og ender på 2. pladsen!

Optakten

Det var en cheftræner Kim K i hopla der efterspurgte attitude. Han var slet, slet ikke tilfreds med den indstilling som de sidste to kampe bar præg af og det var nu eller aldrig. Hver enkelt spiller fik feedback og jeg skal love for, at spillerne viste attitude.

Væk var hele det normale forsvar og det betød igen ændringer. Tilbage var Dennis Lind i midterforsvaret – han spillede en glimrende kamp - samt flere forskydninger da der blev spillet med fire mand i det bagerste forsvar. Mads Holden fik chancen oppe foran og den løste han udmærket den time han var med.

Kampen – 1. halvleg

Det blev helt igennem en rigtig flot første halvleg set med neutrale briller. Overraskende nok var det BSF der fik overtaget i starten af kampen. Smørumdrengene var stort set ikke over midten i de første 5-6 min. men det skulle ændre sig. BSF er et enormt godt organiseret hold – mange gange med fem mand i forsvaret og det kan lukke meget ned. Men i det 16. min. skete der noget. Et meget flot indlæg fra kampens spiller – spirrevippen Jacob Lind – endte hos Weiss der resolut satte foden på tværbolden og så stod det 1-0.

Knap var bolden givet op og præcis tre min. efter gjorde BSF kunststykket efter i deres højre side og så stod det 1-1.

Sådan fortsatte det flotte spil. Specielt var Scott på dupperne - også han spillede en meget flot kamp. På sin karakteristiske måde trak han ind i banen og lagde den på tværs. Her kom Mathias Beck springende til og fik også foden på, men BSF´s glimrende målmand fik afværget forsøget.

Kort før pausen blev bolden spillet op i vores højre side. Og et godt overlap blev afsluttet med en præcis aflevering på tværs, men igen reddede BSF-keeperens Scotts forsøg – jo - det var en underholdende kamp.

Kampen – 2. halvleg

I anden halvleg fik Smørumdrenge overtaget. BSF stod kompakt og virkede tilfreds med det uafgjorte resultat – og levede på omstillinger. Vi havde bolden meget og når den blev tabt, så fik vi hurtigt fat på den igen. Det blev til sporadiske forsøg, men BSF havde sat bommen ned.

I det 88. min. gik der et gys gennem stadion. Emil Tidemann fra BSF blev spillet i dybden og han tog et træk og hans glimrende forsøg sneg sig lige udenfor stolpen. En scoring her og kampen var afgjort. Til gengæld kom vi i angreb i overtiden og kort inde under mål fik Soelberg trykket af, men lige på keeperen.

Kampen blev fløjtet af, af den fremragende dommer. Begge hold ville selvfølgelig gerne vinde – og havde mulighederne – men mon ikke at uafgjort er et resultat der er til at leve med?

Det var også en nogenlunde tilfreds træner der tog i mod og netop den attitude han efterlyse fik han af spillerne.

Nu er der kun Tårnby tilbage før vinterens kommen. Håber det bliver til tre points så er vi med igen.

Forsvar:  Søberg, Dennis, A. Beck og Jacob
Midtbane: Thomsen, Scott, Mathias (ud 74), Weiss (ud 91), og ”EK”
Angreb: Holden (ud 60)
Bænken:  ”Benja” (ind 60), Jegind (ind 74) og Soelberg (ind 91)

XXXXX

Senior 2 – Gladsaxe-Hero         4-2

Det startede som lyn og torden og efter Peters sikre straffesparkscoring i det andet min. så blev det til 2-0 i det 10. min på et hovedstød af Marc Altid-På-Pletten Lind – så var vi i gang.

Men på forunderligvis så kom Hero ind i spillet og de fik også reduceret. Heldigvis tog Vu sagen i egne hånd og et af hans gode ture ind i banen betød, at bolden blev lagt over i det lange hjørne til 3-1 og så var der pause,

Det var ved at blive koldt og derfor fusede det hele lidt ud. Hero fik reduceret, men Danny gjorde det til slutresultatet 4-2 kort før tid.

Det er et meget spændende og ungt hold og nu er der dømt vinterpause på en flot anden plads. Igen har det meget unge hold præsteret og vist attitude, med en flot 2. plads at gå på vinterferie med.