Menu

Senior 1: Uafgjort og forrygende kamp i Herlev – men en lidt bitter mundsmag!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Kasper Gram-Jensen (KG)
19. maj 2018 kl. 09:07
Det blev endnu en underholdende kamp mellem de to tophold Herlev og vores egne Smørumdrenge denne sommerlige fredag aften i Herlev.

Det har altid været lige og intense kampe mellem de to hold og aftenens kamp blev ingen undtagelse.

Smørumdrengene kom fantastisk fra start og spillede aggressivt og pågående i den indledende fase. Havde vi haft en af de dage hvor alt lykkedes så kunne vi snildt have fået tre mål indenfor de første ti min…

Allerede efter 2. min. fik Gransee en fri løber, men han gled på kunstbanen i Herlev og så løb det ud i granulaten...

Sådan fortsatte det og i det 14. min. blafrede netmaskerne. En genial pasning fra Kaptajn ”EK” i deres bagrum kom Frederik først på og efter han fik vippet bolden forbi keeperen kunne han sparke den i mål til 1-0.

Langsomt kom Herlev med i kampen og det er en fornøjelse at se på når de to hold spiller. De vil nemlig begge spille bold så ikke noget med at grave sig ned.

I det 28. min. fik Herlev hjørne og det præcise indlæg blev mødt af en Herlevspiller og så var der udlignet.

Op på hesten igen og i det 37 min. fik vi frispark i vores venstreside. Den sparkede ”EK” hårdt ind over og på en ripost fik superbacken Dennis Lind sat tåen på og så stod det 2-1. Dennis spillede klart sin bedste kamp i meget lang tid (han har også været skadet) og var efter min mening var han en af de bedste på banen.

Vi gik til pause, men ind da skulle Pumaen i kassen lige redde et fint forsøg fra Herlev, men vi slap med skrækken. Der var topkoncentration i omklædningsrummet og det var der også efter pausen.

Herlev havde initiativet, men på en lang stikning over en halv bane fra Spirrevippen Jakob Lind fandt han Scott i det 49. min. – han trak ind i banen forbi en mand, to mand og tre mand før han afsluttede og så stod det 3-1!

Som om det ikke var nok så skete der et eller andet bagefter, da en fri Herlevspiller lavede et eller andet – og så fik han sit andet gule kort og dermed et tidligt bad. Men gassen var ved at gå af ballonen og Herlev satsede nu alt. Vi kom til ufrivilligt at stå langt tilbage på banen og Herlev viste hvorfor de er et af de bedste hold i rækken. De havde et godt opspil i det 67. min. og fik scoret.

Nu kunne de lugte blod. Det gav også nogle omstillinger til os uden af vi blev helt farlige. Sekunderne tikkede af sted og vi kom i overtid.

Og vi troede lige at den var reddet hjem, da de sendte en bold indover der ikke rigtigt blev clearet. Uheldigvis røg bolden ud til en Herlevspiller der kunne udligne.

Der var lige tid til en sidste kraftanstrengelse. Indskiftede ”Benja” fik bolden et stykke inden på vores egen banehalvdel og så røg expresstoget der ud af. Til sidste stod han alene med målmanden, men uheldigvis røg afslutningen ved siden af på kampens næstsidste spark!

Men selvom drengene var skuffet bagefter så var den første time noget af det bedste holdet har præsteret. Rigtigt mange spillede en rigtig flot kamp, men vi gik lidt sukkerkolde til sidst, hvor Herlev viste, at det ikke er en tilfældighed at de ligger så højt oppe i tabellen.

Så på tirsdag står den på pokalfodbold i Virum og næste lørdag kommer det tredje tophold Holbæk på besøg – det bliver en spændende uge.

Gule kort:  Jakob og Thomsen 

Kampen i tal: 

0-1    14. min.             Frederik
1-1    20. min.             Herlev
1-2    37. min              Dennis Lind
1-3    49. min              Scott
2-3    67. min.             Herlev
3-3    93. min.             Herlev

Opstilling:

Målmand: Lasse
Forsvar:  Jakob, Løvgren, Thomsen og Dennis Lind
Midtbane: Weiss (ud 82), Holden (ud 62), ”EK”, Gransee (ud 75) og Scott,
Angreb: Frederik
Bænken:  ”Benja” (ind 62), Søberg (ind 75), Solberg (ind 82)

StillingHerre-DS • Pulje 1

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Slagelse B&I 27 20 5 2 65
2 Holbæk B&I 27 16 4 7 52
3 Herlev 27 15 2 10 47
4 LSF 27 11 6 10 39
5 FA 2000 27 10 3 14 33
6 Taastrup FC 27 8 6 13 30
7 Kastrup Bk. 27 7 8 12 29
8 Karlslunde IF 27 7 6 14 27
9 Fredensborg BI 27 6 9 12 27
10 Stenløse BK 27 6 9 12 27
Luk