Menu

Senior 2: 5-3 sejr over Snekkersten

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Jørgen Steen Jensen
14. juni 2017 kl. 16:50
Nu er der finale om Sjællandsmesterskabet på lørdag i Albertslund!

Jeg må sige at tallene lyver en hel del da Snekkersten blev besejret i semifinalen på Sydbank Arena. Smørumdrengene har bare en tro på, at ”vi kan ikke tabe” – og det gjorde de heller ikke.

Som tallene siger så blev det en yderst seværdig kamp med masser af mål og godt spil. Mod forventning var Snekkersten nemlig et rigtigt, rigtigt godt fodboldhold. Vi har spillet mod dem en del gange og her var det fysikken der var afgørende.

Men ikke denne aften der startede som lyn og torden.

Allerede efter 9. min. spil kom vi foran. Et hjørnespark blev sendt indover og der opstod en rigtig ”kluddermor”, men lige pludselig så lå bolden i mål. Målscorer?

Ud af klumpen kom ”MK” og så kunne vi komme videre.

Der skulle ikke gå mere end et par minutter så blev Spirrevippen Jacob Lind sendt af sted. Hans hurtighed betød at han nåede en lang bold foran målmand og forsvarsspiller og spillede den uselvisk på tværs, hvor Patrick kom løbende til og fik sat poten på til en 2-0-føring.

Hvilken start, men desværre gik vi i stå og vi fik at mærke, at Snekkersten er et hold vi skal regne med i næste sæson – sandsynligvis kommer vi i pulje med dem.

De fik nu kombinationerne til at flyde uden at blive rigtigt farlige. Det blev skud udefra og alt hvad der kom tog Charlie Bum-Bum i kassen sig af.

Spillerne fik i pausen en mindre opsang af cheftræner Michael Bo og igen kom vi godt fra start.

Vi havde sat Bertram på 3,80 ind på banen og der skulle ikke gå længe før vi fik valuta for pengene. Et frispark ude i den ene side tog Peter sig af og selvfølgelig kom Bertram højest og headede bolden i kassen til 3-0.

Sådan fortsatte det, men det bedste mål kom nu. Patrick tryllede i højre side og spillede Spirrevippen fladt i benene lige udenfor deres felt – han sendte straks bolden videre til ”MK” der satte foden på og forbi målmanden. Med to præcise afleveringer og en perfekt afslutning og det stod 4-0. Fodbold er et simpelt spil når det udføres til perfektion.

Vi fik så lige smidt Patrick ud – meget uretfærdigt – men det betød ikke noget.

I det 73. min. fik vi et frispark lidt udenfor feltet. ”Tops” sparkede hårdt, ramte muren – og den faldt så ned til en årvågen Peter der scorede sikkert til 5-0 med et kvarter igen.

Nu gik der rigtigt ”cirkusbold” i den. Som jeg skrev var det en sikker sejr og koncentrationen svigtede. Snekkersten fik lov at score tre mål i slutfasen – det sidste i overtiden – så sejren var aldrig i fare.

Så nu gælder det finalen på lørdag i Albertslund. Kampen spilles kl. 13.00 og det er en stor mundfuld – de vandt nemlig med hele 9-1 i deres semifinale.   

Luk