Menu

Senior 2: Fantastisk efterårssæson efter en ny sejr: 6-0 over Avarta

image
Peter Wagner
29. oktober 2018 kl. 12:19
Så sluttede efterårssæsonen for senior 2 i serie 1 – og hvilket efterår!

7-2-2 blev det til - og nej – det er ikke en pokerhånd! Syv sejre, to uafgjorte og kun to nederlag til holdene foran os giver en flot tredjeplads – den højeste placering nogensinde for vores andethold. Og en målscore på 34-14!

En ting er point og mål – en helt anden ting er hvordan holdet har nået den flotte placering. Først og fremmeste bliver der spillet rigtigt god fodbold. Ikke noget med at pakke sig ned, men ud at præge kampene. Og så det helt store issue: Det er sket med egne folk og jeg vil påstå, at vi har det yngste hold i serie 1. Oppe i Espergærde bestod midtbanen af tre spillere i alderen 17-18 år! Vi vinder 2-0 der og var jeg som gammel LSF´ er rigtigt stolt.

Der er rigtigt meget potentiale i holdet og som senior 2 ved vi ikke helt hvor mange der kommer ned fra DS-holdet. Men holdet har gjort sig uafhængig af dette og i stedet satset på de helt unge mennesker. Vi fik dog en gammel kending tilbage – Casper Bo Nielsen som er over 30, men måske lige er det ”kit” der skal til for at bibeholde placeringen i toppen.

Men den egentlige årsag skal nok findes i det træner- og holdlederarbejde der er lavet. Jeg har selv været med i omklædningsholdet og cheftræner Michael Bo Nielsen er bare en mester i at sætte holdet op og få dem til at tro på tingene.

Spillerne er til gengæld rigtigt gode til at følge op på det sagte og på en eller anden måde har holdet fået en identitet ud fra egen formåen så de ikke er afhængig af spillere fra DS-holdet.

Det betyder også, at spillere der kommer ned gerne vil spille og rent faktisk gør en fantastisk indsats uagtet at de måske helst ville have spillet på DS-holdet.

Det er loyalitet og med den kommer det fantastiske sammenhold der er – og nu også med point på kontoen.

Hvis vi lige ser på den sidste kamp mod Avarta blev de rundbarberet med 6-0 – og det kunne have været meget værre for Avarta. Soelberg med tre kasser, Vu med to og så en enkelt af Thyge betød altså 6-0 – vi kan næsten ikke vente til det bliver forår og turneringen går i gang igen.