Menu

Senior 3 nåede målsætningen: Oprykning til serie 2

image
Nick Lundquist
12. juni 2017 kl. 08:31
For dem der ikke ved det, så blev "senior 3" først en realitet for 3 år siden.

Jeg blev spurgt om Jeg havde lyst til at være en del af et lukket hold, startet op af nogle gamle holdkammerater fra dengang Jeg var ungdomsspiler i Smørum.
Det endte med at Jeg tog trænertjansen - og gik med det samme på jagt efter spillere! Det blev hurtigt til 7... en uge efter 14, også var vi faktisk nok til at stille et hold, såfremt vi ingen afbud havde til kamp :-D Inden sæsonen gik igang nåede vi heldigvis op på 17 tilmeldte spillere til holdet.
Vi overtog 66'ernes plads i serie 4, da de mente det var på tide de rykkede op i Old Boys rækkerne.

Som træner havde Jeg en klar målsætning om, at Jeg skulle have dette hold op i serie 2!
Jeg var selvfølgelig godt klar over, at det var en længere process før det var realistisk, da Jeg stod med et hold hvor der var stor niveau forskel imellem de bedste til de svageste, og mange ikke kendte hinanden, før de pludselig stod ansigt til ansigt, til vores førstetræningspas.

For at gøre en lang historie kort... - Efter 3 år kan vi se tilbage på hele 4 oprykninger... 2 i futsal (faktisk 3 da man ikke må have 2 hold i samme pulje)
OG NU HAR VI TAGET SKRIDTET OP I SERIE 2!!! Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig.., at vi efter 3 år skulle spille i serie 2, have en trup på hele 25 mand + en holdleder/Smørum's hurtigste boldhenter og have 2 personlige sponsorer i Askelund Dressurstald og Bygma.
KÆMPE CADEU! Til alle på og omkring senior 3, for at udvise stor engagement og glæde i det vi laver - det en stor motivationsfaktor for mig som træner til at vi skal forsætte med dette projekt...

Det blev lidt af en gyserafslutning før oprykningen til serie 2 var en realitet.
Vi havde bragt os i en fordelagtigt position inden de 3 sidste kampe.

Første matchbold: ude mod Ejby.
De var vores direkte konkurrent omkring hvem der skulle have den anden oprykningsplads da Værløse allerede var stukket af på førstepladsen. En sejr og vi var sikret 2. Pladsen. Et nederlag på mere end 2 mål, så skulle vi vinde de 2 sidste kampe... Det blev desværre en mareridtskamp som vi alle helst vil glemme, vi lignede på ingen måde et fodboldhold der spillede om at rykke op i serie 2 men nærmere et hold der spillede i bunden af den laveste række i Danmark... Vi taber 5-1 og det kunne meget nemt have været et 10-1 nederlag.. Vi kender Ejby som et meget usympatisk hold, og om det var det der gjorde at vi var så dårlige, eller om det var mit taktiske oplæg til drengene? Jeg vælger at tage det på mine skuldre og sige det var en skævert fra min side!
Sætbold: ude mod Orient.
De har op til den sidste del af sæsonen, fået den gamle LSF senior 2 træner, Thomas, ind som træner. Jeg kender Thomas rigtig godt i kraft af, at vi har arbejdet sammen omkring 2&3 holdet i Smørum og spillede en enkelt træningskamp inden forårssæsonen gik igang. Vi slog dem tidligere i turneringen og vandt over dem i sidste sekund i træningskampen. Så de havde revanchen til gode...
Efter sidste kamps blamage gik Jeg tilbage til vores gamle system, og samtidig havde jeg fokuseret på at vi fik defensiven på ret kurs igen. Det så meget bedre ud, men usikkerheden fra sidste kamp lå stadig lidt i baghovederne og vi så ikke alt for sikre ud når Orient kom i deres omstillinger. Og netop en omstilling gjorde, at Orient kom foran 1-0 til stor jubel for de tilrejsende Ejby spillere som overværede kampen.
Vi svarede hurtigt tilbage med 1-1 og forsatte det store pres på Orient.
Vi får lukket kampen med 2 mål i Anden halvleg og ender med slutresultatet 1-3 til Smørum.
Orient havde ikke meget andet end æren at spille for, og Ejby's træner mente åbenbart at de var gået for meget på ferie, og ringede efterfølgende til Thomas (Orient's træner) og brokkede sig. - meget sigende... Ejby havde nemlig tabt 6-1 til Orient, men et manglende spillerlicens hos Orient, gjorde at Ejby nedlagde protest og vandt kampen på skrivebordet. ("havde I regnet med yderligere hjælp fra orient?")

Anden matchbold: hjemme mod Værløse.
De havde vundet samtlige kampe i foråret og gik efter at forsætte denne stime. Vi spillede mod dem 2 gange i efteråret, først til Værløse cup og efterfølgende i turneringen, begge gange tabte vi og de lavede 4 mål i hver kamp. I de 2 kampe spillede vi faktisk rigtig god fodbold mod dem - så opskriften var at få lukket ned for deres giftige omstillinger og de måtte for alt i verden, ikke vinde bolden inde centralt på banen. Samme tid sidste år, kæmpede vi på helt samme bane for at undgå nedrykning, den klarede vi! Nu galt det oprykning...
Det var 14 top tændte spillere, LSF stillede op med, de kæmpede for hver en centimeter på hele banen igennem 90 minutter og taktikken blev udført til perfektion! Værløse produceret vel ikke rigtig en farlig chance og med lidt held i sprøjten kunne vi godt have gået til pause med en 3-0 føring, men en friløber der blev brændt og et hovedstød på stolpen betød vi gik til pause foran 1-0 på det mål Tobias scorede i det 28 min. Varmen og den energi vi havde brugt i første halvleg, gjorde at Vi i den sidste del af anden halvleg trak os lidt længere tilbage og levede på omstillinger. Det var også netop en hurtig omstilling der lukket kampen i det 90 min, en dybde bold til Wire som ligger den indover til en helt fri Foxvig der sikkert putter den i kassen til slutresultatet 2-0 og til stor forløsning for LSF!

Senior 3 puster ud og tager på velfortjent ferie INDEN ARBEJDSHANDSKERNE SKAL PÅ IGEN! For i serie 2 bliver modstanden en helt anden kaliber.

Endnu en gang, tusind tak til alle der har været ude og støtte os kamp efter kamp...

Nick Lundquist

Luk