Menu

SUPERLØRDAG: 2-0 sejr til senior 1 over Allerød – og 5-1 sejr til senior 2 over Herlev!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Jørgen Steen Jensen
29. september 2018 kl. 20:08
Det blev helt igennem en fantastisk dag denne råkolde lørdag på Sydbank Arena i dobbeltprogrammet.

Senior 1 - Allerød 2-0

I dag var det formstærke Allerød der kom på besøg og det der nok sad lidt i baghovedet på alle var, hvordan reaktionen ville blive efter det ærgerlige nederlag til superligasmandskabet fra Hobro i tirsdags.

På taktikmødet roste cheftræner Kim Kjærsgaard spillerne for indsatsen og sagde klart og tydeligt, at når vi spillede det spil vi kunne så var vi svære at slå – og det skulle Allerød så mærke.

Allerede fra start blev Allerød presset helt i bund. Der var vilje og fight så det var en fornøjelse at se på. Når bolden blev tabt, så var der med det samme et genpres der gjorde, at bolden i den første del af kampen var på Smørumfødder.

Vi skulle frem til det 21. min. før der også kom gang i netmaskerne. Igen var det et pres fra Weiss og flere andre der betød, at bolden landede for fødderne af Gransse og så sparkede han bolden i kassen.

Sådan fortsatte det, men Allerød kom langsomt ind i kampen og kort før slutfløjt fik de et frispark lige udenfor feltet, men også den storm blev reddet af.

Der er rent faktisk ikke så meget at skrive hjem om i den første del af 2. halvleg der var jævnt kedelig. Allerød kom mere frem på banen og Smørumdrengene begyndte at trække sig lidt. Der skete ikke meget i den del af kampen, men i det 65. min vågnede kampen igen. Et gevaldigt klumpspil foran Tigeren i kassen Bjerregaard betød, at kampen slet, slet ikke var afgjort endnu.

Og i det 78. min troede vi at katastrofen indtraf. En Allerød spiller blev spillet helt fri, men alene med Tigeren så overplacerede han skuddet og bolden strøg forbi.

Nu vågnede spillerne endelig op. Umiddelbart efter kom ”Benja” fri på kanten og lagde bolden tilbage til kampens bedste spiller Rasmus Thomsen og han trykkede resolut af. Målmanden reddede, men Frederik stod hvor han skulle og kunne sparke bolden fortjent i kassen til 2-0.

Fortjent? Tjaaa, men effektivt var det.

Bolværket holdt til sidste og det havde det godt kæmpende forsvar også fortjent på trods af endnu en gang ”kluddermor” med bl.a. et skud på stolpen.

2-0 var en realitet og med fem sejre i træk i turneringen er vi nu på førstepladsen indtil B1908 og Odsherred spiller i morgen. Ender den uafgjort så bliver vi der!

Nok ikke det vi regnede med efter de første fire kampe, men vi er inde i kampen igen.

Kampen i tal: 

1-0    21. min.             Gransee
2-0    78. min.             Frederik       

Opstilling: 

Målmand: Bjerregaard
Forsvar:  Dennis. ”KG”, Jacob Lind og Løvgren
Midtbane: Weiss (ud 85), ”Benja” (ud 83), Thomsen, Gransee (ud 79) og ”Molle”     
Angreb: Frederik  
Bænken:  Mehli (ind 83), Søberg (ind 85) og Holden (ind 79)

Kampens spiller blev Rasmus Thomsen valgt af dagens bedste bolddrenge fra U11.   

Senior 2 – Herlev 5-1!

Der var jo dobbeltprogram denne lørdag og det var næsten-naboerne fra Herlev der kom på besøg.

Her var der anderledes boller på suppen og allerede i det 3. min. kom vi foran da ”BN” efter et hjørnespark kunne sparke bolden i kassen til 1-0.

Men kampens detalje 1 stod Aqueel for. I det 14. min. driblede han igennem hele forsvaret og alene med målmanden skulle han bare SPARKE bolden i kassen. I stedet for lobbede han bolden frækt over målmanden! Desværre blev han efterfølgende skadet og er nok væk i et stykke tid.

Herlev fik reduceret, men heldigvis fik vi scoret tre mål mere. Et af Scott og to af Danny. Og her er det vi finder dagens detalje nr. 2. Danny – der var kommet ind i stedet for Aqueel – udfordrede forsvaret. Trak forbi målmanden og skulle til at sparke bolden i kassen. Men nej. Han stoppede op og så røg endnu en Herlevspiller i gulvet og så tog han da lige et par træk mere og når det ikke kan være anderledes – og der ikke er flere spillere at snøre – SÅ sparkede han bolden i kassen! Klasse af denne unge spiller.

Så nu er der lagt op til en vaskeægte topkamp på tirsdag kl. 1830 mod Gladsaxe-Hero.