Menu

FC Nordsjælland henter LSF spiller!

image
Trænerrådet i LSF
07. august 2020 kl. 21:04
I Ledøje-Smørum Fodboldklub kan der igen sættes flueben ved en succesrig talentudvikling. Klubbens samarbejdsklub FC Nordsjælland henter Victor Klitte.

Victor Klitte er 12 år og har altid spillet i LSF på 2008 årgangen.  

Udover at være en profil i LSF, så har han i den seneste sæson trænet, to gange ugentlig, fast med FCN.

Derfor var der rift om Victor i maj måned, fordi flere licensklubber pr. 1. maj måtte henvende sig til LSF for en permanent aftale med Victor.

Victors træner gennem de seneste 6 år Jesper Aaberg Mortensen fortæller: "Allerede til Vildbjerg Cup 2017, da Victor var U10 dreng, var der interesse for den stærke dibler. Der kom en repræsentant fra FC Midtjylland og prikkede mig på skulderen for at høre nærmere om Victor. Det resulterede rent faktisk i en hold-invitation til deres talentstævne i det midtjyske.

Victor har et stort potentiale som skal videreudvikles i en topklub. Han er ekstrem stærk med bolden, arbejder hårdt og har en stærk afslutningsfod. Han har været kampafgørende et utal af gange og jeg har nydt alle timer med Victor. Derfor i min optik et naturlig skridt i Victors fodboldkarriere.

Victor starter i FCN i efterårsferien, når der skal til at opbygges et 11 mands hold, derfor får LSF stadig glæde af hans evner i Liga 2 kampene frem til uge 42.

LSF ønsker Victor held og lykke i fremtiden og vi glæder os til at følge hans fodboldrejse.  

Luk