image
Kasper Sandris
18. marts 2018 kl. 16:00
U13 drenge vinder lokalopgør mod AB i ØST1

LSF's bedst rangerende ungdomshold U13 drenge spillede deres første turneringskamp i ØST1 mod AB. Det var et rigtigt lokalopgør da der er mange relationer mellem spillerne og trænerne.

Det var en kamp begge hold ikke ville tabe og det bar kampen også præg af. LSF kom foran 1-0 i første halvleg, hvor AB udlignede inden pausen til 1-1.

I anden halvleg kom LSF bedst fra start og kom foran 3-1. Med 15 min. igen fik AB straffe og der stod 3-2. Bare 3 minutter senere blev det til 3-3 og der var spænding i kampen igen.

Med 5 minutter tilbage kom der forløsende mål og 4-3 til LSF. Dette holdt kampen ud og LSF vandt kampen 4-3 i deres første turneringskamp i ØST1 i foråret.

Næste turneringskamp er først den 7. april 2018 kl. 12:00 på hjemmebane mod Holbæk B&I.

Indtil da er der en træningskamp mod Brøndby IF næste lørdag i Brøndby kl. 11:00 og herefter går turen til Beligen.

Stort tillykke med sejren til drengene og trænerne.