LSF række 1 - lavede et super comeback.

På U12 taler vi meget om - at kunne håndtere at arbejde i modgang. Vi har et - ordsprog - som er "tyvstjålet" fra den mentale kriger - "stjerner fødes i tilgang til modgang"

I dag søndag - blev drengene udfordret i at - arbejde i forhold til at kunne håndtere modgang.

Idag kommer vi meget hurtigt bagud.

Faktisk står den ved pausen 3-0 til Jyllinge - alle mål scoret på 3 omstillinger.

Hvis vi på nogen måde skulle have noget med hjem idag - skulle vi tage de samme redskaber frem - som i fredags - hvilket var:

Ild, løbevillighed og spille hurtigere.

Mentalt har drengene rykket sig vildt meget - og de får også lagt et kæmpe pres - faktisk foregår - det meste af spillet på Jyllinge's sidste 1/3.

Vi får også reduceret til 3-1 ved Søren og 3-2 ved Alphonso. Alt spil er på dette tidspunkt omkring Jyllinge' felt - men dsv får de igen en omstilling - hvor en laaaaang bold bliver spillet til deres angriber. Jacob kommer ud af målet og - sparker bolden væk - men - på skinnebenet af deres spiller og bolden ryger retur i målet.

Puha - 4-2 til dem ellers i en periode - hvor U12 drengene pressede på for at score til 3-3!

Vi kommer dog hurtigt igen - og Magnus scorer på frispark til 4-3.
Malthe udligner til 4-4 og kort før tid scorer Alphonso det forløsende mål til 5-4.

En fuld fortjent sejr - dog hænger spillet idag - ikke altid helt sådan sammen - som vi gerne ønskede os det.
Drengene viser dog - at de mentalt - er stærke - og kan håndtere at arbejde i modgang og stadigvæk holde fokus💪

Tillykke til drengene ⚽️⚽️⚽️

Pt er det en 1. plads i rk 1 - men dagens modstander er et point efter og mangler en kamp.

U12 række 1 holdet kan se tilbage på et godkendt efterår - med 7 sejre en uafgjort og et nederlag.