.....LSF drengene lammetævede lokalrivalerne med hele 4-1

På kunsten i Smørum var der idag lagt op til en gyser.
Udover point, var det for flere af drengene et gensyn med hinanden.
Flere af spillerne fra LSF, har tidligere spillet i BSF.

...

Først og fremmest, skal der lyde en stor tak til BSFs træner Ersün, der sammen med BSF drengene, var med til at skabe en god og sund ramme - før, under og efter kampen👍

LSF drengene vandt 4-1, hvilket var fuldt fortjent.
Inden vi kom så langt, kom BSF dog foran på en super flot hjørnespark’s kombination, der gav en helt fri skud chance.
1-0

Resten af 1. halvleg ( i SU spiller vi 3x20 min) pressede LSF, helt vildt - og BSF sparkede ofte bare boldene væk i panik.

2. halvleg lignede meget 1. halvleg - dog kom BSF lidt mere med og fik et par farlige omstillinger.

I pausen til 3. periode, var drengene (fra LSF) frustreret over, at vi ikke havde omsat vores store pres samt spilovertag til scoringer.
Vi aftalte dog at fastholde det høje pres og vores løbevillighed.

Drengenes tålmodighed blev belønnet! Det blev til 1–1 ved Mikkel på en flot assist fra Mahdi.
2-1 ved Malthe - på en meget flot nedtagning og aflevering fra Søren.
3-1 ved Marco, på et super gennembrud og afslutning af Alphonso. Marco var hurtig over returen og “bankede” bolden op i netmaskerne.
Kampen blev sluttet af med et super mål af Malthe, med et forarbejde fra Marco (kampens detalje!) - en tæmning og aflevering til Malthe i dybden - næsten i samme bevægelse.

Kæmpe tillykke til LSF drengene, som idag viste, at de var krigere. Spillet idag, var ikke på lige så højt et niveau som de sidste par kampe, men intensiteten, og set i lyset af, hvad der var på “spil”, så præsterede drengene på et mentalt højt niveau.

LSF U12, slutter efteråret af i SU-rækken med 6 sejre, 1 uafgjort og 5 tabte.
Dette er godkendt i en række, hvor det kun er de dygtigste hold på Sjælland, der deltager.
Nu fortsætter drengene i vinterturneringen og vil kombinere dette med futsal.