U13-1 Drenge (05) vandt pligtsejr over Solrød i ØST1

image
Kasper Sandris
09. oktober 2017 kl. 07:48
Sejren kom i hus efter en god 2. halvleg

U13-1 drenge skulle spille deres første 8-mands kamp i ØST1 efter deres flotte resultat med en 2. plads til Young Guns Elite cup 2017 i Kolding, hvor der blev spillet 11-mands.

Kampen var mod Solrød og hvis drengene ville forblive ubesejret og i toppen af rækken skulle der en sejr til.

Kampen startede ikke så godt for LSF og Solrød sad på kampen de første 10 min. Herefter begyndte LSF at vågne lidt op og fik mere og mere spil og begyndte også at spille fodbold. Der manglede lige det sidste held eller skarphed for bolden ville ikke ind og der stod 0-0 i pausen.

I pausen fik drengene en fortjent opsang af træneren og det skulle vise sig at have effekt. Der blev scoret 10 mål i anden halvleg og resultatet blev på 9-1 til LSF endda med et mand i undertal i de sidste 4 minutter.

Med denne sejr ligger LSF nu nummer 2 i puljen 2 point efter nummer 1 og stadig ubesejret i turneringen siden første kamp i forårets turnering.

Næste kamp er først onsdag den 25. oktober 2017 kl. 18:30 på hjemmebane mod B1903.