Tekst: Peter Krægpøth
17. oktober 2017 kl. 10:50
2-2 mod Stenløse

Søndag d. 15.10.2017, skulle drengene fra U-13-2 spille deres andensidste kamp i efterårsturneringen.

Kampen var ikke bare en almindelig turneringskamp, men en kamp som kunne sikre drengene minimum en 2. plads i række 1 ved at få minimum uafgjort.

En 2. plads vil udløse en oprykning til Mesterrækken i forårsturneringen, hvilket har været holdets målsætning igennem hele efterårsturneringen.

Kampen skulle spilles på hjemmebane imod Stenløse, som også havde en 2. plads inden for rækkevidde, men det ville kræve at de vandt deres 2 sidste kampe og LSF tabte sine.

LSF drengene stillede med en stamme af hold 2 spillere, suppleret af flere drenge fra hold 3, pga. en del afbud iform af skader og ferie. Kampen startede nervøst og ikke helt efter planen, kom Stenløse foran 1-0 efter ca. 10 min. spil, dette fik tændt LSF og de fik deres velkendte flydende og flotte spil i gang. Efter ca. 18 min. spil faldt udligningen og kort inden pausen bragte LSF sig foran 2-1 på et meget flot gennemspillet angreb.
Midt i 2. halvleg slækkede LSF lidt grebet i kampen, hvilket Stenløse udnyttede og scorede et ærgerligt mål til 2-2.
Resten af kampen pressede LSF voldsomt på, og de havde flere store chancer, dog uden at de blev udnyttet, hvorfor kampen blev fløjtet af med resultatet 2-2. Drengene var en smule skuffede, idet de gerne ville have vundet kampen og det havde de også fortjent i form af spil og chancer.

Men som træneren (Kevin) forklarede, var det en stor indsats af alle drengene uagtet om man var fra hold 2 eller 3 og at de nu havde sikret sig retten til at spille i Mesterrækken i forårsturneringen.

Et stort tillykke til drengene og spillerne for en flot efterårsturnering, selv om der mangler en kamp endnu.