09. oktober 2017 kl. 07:37
Sejr over AB på 5-1

U 13-2 drengene skulle den 08.10.17 møde AB i et ægte arvefjendeopgør.
LSF har i sommerperioden fået flere spillere fra netop AB og AB havde til dagens opgør udtaget deres stærkeste mulige trup, herunder 3 spillere der normalt er 1. holds spillere.

Kampen startede med et massivt pres fra LSF, og de bragte sig også fortjent foran 1-0 på et flot hovedstød efter et hjørnespark. Det blev også til 2-0 efter et meget flot gennemspillet angreb.
Ved pausen stod der 2-0 og det var en et fortjent resultat efter en flot 1. halvleg.

2. halvleg startede med et massivt pres fra AB, og de reducerede derfor også til 2-1. AB pressede videre og de havde flere skud på målmanden, stolpen og ikke mindst overliggeren.

Efter et par justeringer og en opsang fra cheftræneren, vendte kampen pludselig igen karakter og drengene fra LSF spillede AB tynde gang på gang. Det var dejligt at se dem spille på den måde vi ved de kan. Da dommeren fløjtede kampen af efter de 60 min., stod der 5-1 på måltavlen til LSF, til stor jubel for for drengene og træneren. En meget velfortjent sejr som beviser at vi har en meget stærk spillertrup i årgang 2005, men et hold 2 i række 1.

U13-2 holdet mangler 2 kampe i række 1 og de ligger pt. nr. 2. I de sidste 2 kampe skal holdet møde Stenløse som pt. ligger nr. 3 og til sidst Virum som pt. ligger nr. 1. Med 2 sejre og lidt held så kan holdet stadig nå at vinde rækken, hvilket de havde sat sig som mål i sommerperioden.