Menu

LSF's bedst rangerende ungdomshold vinder vinterturneringen i ØST rækken

image
Kasper Sandris
10. marts 2018 kl. 14:26
LSF's bedst rangerende ungdomshold vinder vinterturneringen i ØST rækken

LSF's bedst rangerende ungdomshold U13 drenge var tilmeldt ØST rækken i vinterturneringen. Her er der ikke forskel på ØST1 og ØST2, men en samlet turnering.

LSF kom i pulje 1 med 4 andre ØST1 hold og et ØST2 hold. Ydermere er både Herfølge og B93 i pulje 1 i ØST1 så det var en god pulje og en fin måde for at se hvor LSF's niveau lå nu når de skulle spille 11-mands.

LSF's U13-1 drenge vinder rækken, med en meget flot målscore. 

Den eneste kamp der blev tabt var mod FA2000. Her blev det aftalt, at begge hold stillede med deres hold 2 og LSF's tabte knebent 4-3 efter en meget god kamp. Det der var rigtigt flot var at FA2000 hold 2 spillede i Mesterrækken i efteråret hvor LSF's hold 2 spille i række 1, men som tidligere skrevet rykker de op i Mesterrækken her til foråret. Dejligt at se at de sagtens kan være med og der tegner sig et meget spændende forår for dem også.

Det blev til 2 sejre over ØST1, pulje 1 hold (Herfølge, B93) og Vanløse som skal spille i ØST2.

Sidste kamp i puljen og sidste kamp inden turneringsstart var mod HIK. HIK skal LSF også møde i ØST1 turneringen i foråret så det var spændende at se hvor vi stod. Der var ikke så meget spænding i kampen da den blev vunder 12-1. Træneren Kevin Våbengaard brugte 15 spillere og der blev ydermere skiftet meget ud.

Resultatet betyder, at LSF vinder puljen overbevisende og har fået en god generalprøve inden første turneringskamp. 

Turneringen starter på hjemmebane søndag den 18. marts 2018 mod AB. Det blive en meget spændende kamp, da der er mange relationer til AB både fra spillernes og trænernes side af. Ydermere 

Luk