Menu

U13 drenge vinder Sirene Cup i Belgien

image
Kasper Sandris
02. april 2018 kl. 19:03
Flot turnering af hold 1 og 2 i Belgien.

U13 drenge var taget til Belgien i påsken for at deltage i Sirene Cup. Valget faldt på Belgien da man der kunne spille 11-mands i sin egen årgang og at der kun var et andet hold med fra Danmark (Sønderborg) i årgangen ud over LSF. Der var 29 spillere og 4 trænere med på turen som repræsenterede LSF på fornemmeste vis.

Turneringen startede lørdag formiddag og der skulle spilles 4 puljekampe. Der var 3 puljer og 1+2 og de 2 bedste 3’ere gik videre til A slutspillet.

Hold 1:
LSF - ES BOULAZAC (FR) 3-1
LSF - K.V. OOSTENDE (B) 3-1
LSF - H.S.V. WASMEER (NL) 6-0
ASW (NL) - LSF 0-8
4 kampe og 4 sejre til Hold 1 og en første plads I puljen.

Hold 2:
KFC EPPEGEM 2 (B) - LSF 0-6
LSF - K VV ALPHENSE BOYS (NL) 1-0
LSF - V.V. RHOON (NL) 1-2
OLYMPIQUE DE NEUILLY (FR) - LSF 5-0
4 kampe og 2 sejre og 2 nederlag. Dette betød at hold 2 blev blandt de to bedste 3’ere og kom i A slutspillet.

Om søndagen skulle der så spilles placeringskampe.
Hold 2 skulle spille mod OLYMPIQUE DE NEUILLY (FR) igen da de blev anden bedste 3’ere. LSF ville gerne i semifinalen og spillede en rigtig god kamp, men tabte desværre med 2-1.
Næste kamp var mod ES BOULAZAC (FR) som hold 1 vandt over i kvartfinalen. Her leverede hold 2 igen en rigtig god indsats og vandt kampen med 1-0. Dette betød og hold 2 skal spille om 5.-6. pladsen.
Kampen om 5.-6. pladsen skulle spilles mod K.V. OOSTENDE (B) her blev det desværre til et nederlag på 1-0 så en samlet 6. plads til hold 2. Stort tillykke med det flotte resultat og nogle gode kampe.

Hold 1 skulle igen spille mod spille ES BOULAZAC (FR) som blev den bedste 3’ere. Her vandt LSF igen og denne gang 3-0. Dermed var de i semifinalen.
I semifinalen skulle de møde OLYMPIQUE DE NEUILLY (FR) og her vandt de 2-1 og billetten til finalen var i hus. I finalen var det Sønderborg de var modstanderen. Kampen blev spillet med linjevogtere og en masse tilskuere. Begge hold var nervøse, men LSF pressede på og havde nogle gode chancer. Endelig kom det forløsende mål til 1-0 som blev kampens resultat. Det var nogle glade drenge der kunne juble efter kampen og igen til præmieoverrækkelsen. Stort tillykke til Hold 1 og trænerne.

Med en førsteplads og en sjette plads ud af 15 deltagere, må man sige at det har været en godkendt tur. Socialt har det også været en rigtig god tur for årgangen og det er noget der helt sikkert kommer årgangen til gode i løbet af foråret.

Videoer fra stævnet



Luk