U13 gjorde det - de vandt 2-1, og er i pokalfinalen

image U13 Hold 1 drengene som skal spille pokalfinale.
PEOL
25. april 2019 kl. 06:48

I en fantastisk kulisse med støtte fra rigtig mange LSF’ere, vandt U13 drengene semifinalen over Vallensbæk 2-1, og er klar til at møde Brøndby masterclass den 26. maj.

Det var en meget velspillet og fysisk kamp.

Det startede godt. LSF får frispark som Lulian tager.
Den ryger i muren og han er selv hurtig på returbolden.
Han tager et træk forbi en spiller og banker bolden i mål.
Et konge mål og en super start.

Igennem 1. halvleg har LSF flere farlige angreb og omstillinger. Desværre får vi ikke omsat dem til mål.
I stedet scorer deres super farlige angriber(som vores forsvar i øvrig havde godt styr på) et mål, hvor han får plads til at vende sig og med fart fra højre side løber ind i banen og hamrer bolden i nettet.
Anton som stod en vild god kamp, var chanceløs.

Kort tid efter får vi et gult kort og må spille med en mand mindre. Drengene kæmper heroisk og holder i denne periode Vallensbæk fra chancer.

Pausestillingen er 1-1 og flere af drengene er trætte.
Vi spillede 3-2-2 i 1. halvleg og beslutter at spille 3-3-1 når vi bliver fuldtallige i 2. halvleg.

Vallensbæk kommer ud til 2. halvleg med et stort pres.
Vi står godt imod og drengene, især de forreste spillere, får løbet en del. Vores bagkæde står sindssygt godt sammen med målmand, Anton, der tager en del afgørende bolde.

Vi får skiftet mere ud i 2. halvleg og får aflastet de forreste, så der hele tiden er et tryk på deres boldholder.

Sent i 2. halvleg får vi en omstilling som Søren på fornemmeste måde omsætter til en scoring. Tror faktisk, at han scorer med sit venstreben😊

De sidste minutter presser Vallensbæk helt vild, men drengene får afviklet det uden at det bliver til chancer.

Dommerens fløjte er forløsende, og for første gang vinder vi over Vallensbæk, og er samtidig i finalen.

En kæmpe tak til klubben, tilskurerne, forældrene og alle spillere fra de forskellige årgange, for støtten idag.
I gjorde en forskel og var med til at gøre det til en fest for drengene og LSF.

U13 retter blikket mod finalen den 26.maj.