Menu

U13 spiller pokalsemifinale mod Vallensbæk

image kom op støt drengene så de kan komme i finalen
18. april 2019 kl. 20:36
på hjemmebane onsdag den 24. april kl 1830
Start ugen efter påske med at komme op og støtte vores dygtige U13 spillere på onsdag i deres kamp - for at komme i finalen.
Drengene startede i august hvor de på vejen til semifinalen har vundet over Fremad Amager, Frederikssund, AB og Ringsted.
Holdet skal møde Vallensbæk - som igennem en lang periode har været et dominerende hold på Sjælland.
Senest vi mødte dem var på Syd Bank arena i turneringen her i april.
Det var en velspillet kamp - hvor Vallensbæk i de døende minutter - afgør kampen, på en omstilling og hermed vinder 1-0. Det var en kamp - som gav vores drenge troen på at vi sagens kan vinde semifinalen.
Drengene spiller 11M - men pokalturneringen startede, da drengene stadigvæk spillede 8 - mands, så semifinalen vil blive afviklet som en 8 - mandskamp.
Så der er lagt op til revanche og drengene er top motiveret. Finalen er så tæt på( her venter Brøndby- som vandt deres semi over Lyngby)
og med en masse støtte fra alle i klubben, kan vi være med til at gøre det til en brag af en kamp i en super kulisse - hvor alle LSF’ er hepper på vores U13 drenge💪
At stå i en semifinale er der vist ikke nogen ungdomshold i LSF - som har gjort før og hvis det lykkedes at vinde  ( med klubbens hjælp💪⚽️⚽️⚽️) vil det være kæmpe stort for drengene, U13, LSF og alle trænere og ledere som laver et kæmpe stykke arbejde ude på banerne hver dag.
Peter Olsen
Årgangs -og 1. holdstræner
Luk