Menu

U6: En ny generation LSF-spillere fik lørdag sin debut på det grønne græs i DBU-stævne i Albertslund.

image
Hans-Petter Østermark Syvertsen
09. september 2018 kl. 15:59
Vi har trænet en måneds tid sammen, hvor vi stadig lægger vægt på at blive trygge sammen, men nu var det tid til at tage et skridt videre.

U6, årgang 2013 og 2014, havde samlet fem spændte drenge, og endnu mere spændte forældre og bedsteforældre, for at måle kræfter mod "ægte" modstandere.

Det kan være udfordrende for 4- og 5-årige, at gå fra sine vandte omgivelser, til at skulle spille kampe med regler der skal følges. Dagens fokus lå på at følge med på kampen, lytte til dommeren og arbejde sammen som gode venner på samme hold. Vi var usikre på hvad som ville møde os, og både forældre og træner var i chok efter første kamp, hvor vi var overvældet af situationen og mødte et rigtigt godt hold i Rosenhøj BK. Heldigvis var LSF's seje drenge ikke i chok efter den overvældende start på karrieren, for hold da op, hvor de kæmpede godt resten af dagen. Samtlige spillere gav alt hvad de havde, og man kunne se en god udvikling for hver kamp der blev spillet. Mest af alt, kan spillerne være stolte af, at de til hver en tid holdt sammen. De viste stor respekt for med- og modspillere og lyttede til dommeren uden udfald overhovedet. Det hjælper selvfølgelig også på humøret med en masse lækre mål. Det er svært at blive andet end stolt over drengene.

Næste stævne for U6 er den 7.oktober, hvor vi håber på at stille to hold. Inden den tid, træner vi stadig fra 17-18 på LSF's anlæg. Alle, både piger og drenge er velkommen til at deltage.

Vh Hans-Petter, træner U6

Luk