Menu

Fodboldskole

image

LEDØJE-SMØRUM FODBOLD har i mange år afholdt DBU´s Fodboldskole i uge 26 eller 27 og der er ikke planer om at stoppe denne praksis, som har været en stor succes gennem årene.

DBU’s Fodboldskoler foregår i dagtimerne mellem klokken 09.00 og 15.00 mandag til fredag i afviklingsugen.
DBU og værtsklubberne er ikke behjælpelig med transport til og fra skolerne, og er derfor ikke ansvarlig for eventuel aflevering og afhentning af deltagerne.

Billetpris
Deltagerprisen i 2017: Billetprisen er kr. 849,- inkl. kr. 30,- i billetgebyr (ekskl. kortgebyr).


Alt dette får du:
Du kan godt begynde at glæde dig! Det nye tøjsæt fra hummel præsenteres snart og i anledning af, at fodboldskolen i år afholdes for 25. gang, vil du også få en helt speciel støvlepose i 'limited edition'.

Mad og drikke
De daglige træninger giver en fysisk krævende dag for deltagerne på DBU’s Fodboldskoler. DBU vil derfor gerne opfordre til, at børnene får tilstrækkelig og sund kost i forbindelse med deres deltagelse på skolerne.

Børnene skal selv medbringe madpakke. Der vil dog hos flere af værtsklubberne være mulighed for tilkøb af frokost og drikke i cafeteriaet. For oplysninger om tilkøb af mad og drikke samt sortiment henviser vi til de pågældende værtsklubber.


Påklædning/udstyr 

 • Fodboldtøj 
 • Benskinner 
 • Fodboldsokker 
 • Fodboldstøvler 
 • Håndklæde og andet badeudstyr til bad/personlig soignering
 • Skiftetøj – i tilfælde af regn 
 • Solcreme med høj faktor (hvis vejret kræver det) 
 • Madpakke til frokost (nogle værtsklubber tilbyder tilkøb af frokost) 
 • Eventuelt gummisko til ømme fødder

Sammensætning af grupper

Vi inddeler deltagerne i grupper med maksimum 16 piger eller drenge i hver.
Inddelingen foregår så vidt muligt efter alder og ikke efter deltagernes fodboldmæssige evner. Vi opfordrer skolelederne til at inddele pigerne i grupper gerne bestående udelukkende af pigespillere, men dette overlades til den enkelte skoleleder.
Trænerne tilgodeser, at træningen/undervisningen foregår på en sjov og udviklende måde med børnenes fysiske, psykiske og sociale udvikling i centrum.

Fodboldskolen er stedet hvor børnene møder nye venner, og forældre behøver derfor ikke være bekymret for, at børn ikke vil trives i en ”ny” gruppe. Vores erfaring viser, at børnene meget hurtigt falder til.
Skolelederen vil derfor kun i særlige tilfælde foretage rokader og i så fald først efter mandagens skole er afsluttet.

Pauseaktiviteter
Pauser er nødvendige - især på en varm sommerdag.

Så ind imellem fodboldskoleugens mange lektioner i teknisk træning er der bevidst indlagt pauser, hvor deltagerne kan slappe af, fylde drikkedunkene op igen eller måske selvtræne lidt.

I tilfælde af heldagsregn kan trænerne vælge at vise børnene fodboldvideoer til inspiration.

Trænere
DBU ansætter i samarbejde med værtsklubberne alle trænerne til landets fodboldskoler. Vi forsøger altid, at rekruttere de bedst kvalificerede trænere. Vores mål er, at flest mulige af trænerne på DBU's Fodboldskole er i gang med eller har gennemført en af DBU's træneruddannelser. Alle trænerne arbejder ud fra DBU’s Fodboldskole Trænermanual, som sikrer kvalitet og konsekvensi træningerne på skolerne overalt i landet.

Træningerne bliver gennemført under hensyntagen til den fodboldmæssige niveauforskel, der nødvendigvis vil være mellem deltagerne i grupperne. Dygtige og engagerede trænere samt motiverede børn giver den optimale oplevelse.

Hvis der er en fodboldskoletræner gemt i dig så læs mere her.

Pædofili
DBU prioriterer børns sikkerhed mod pædofili meget højt.

DBU tjekker konsekvent alle tilmeldte fodboldskoletrænere i forbindelse med deres ansættelse ud fra definerede og objektive kriterier via Det Centrale Kriminalregister. DBU afviser pædofildømte i enhver kapacitet.

Der har ikke været tilfælde af overgreb mod deltagere på DBU’s børne- og ungdomsaktiviteter, herunder DBU’s Fodboldskole.

Læs mere om DBU's politik omkring pædofili.

Markedsføring
DBU, DBU A/S og disses samarbejdspartnere forbeholder sig ret til at anvende fotos med motiver af autentiske eller opstillede situationer med alle deltagere på DBU's aktiviteter i markedsføringsmæssig sammenhæng uden betaling.

Seneste nyheder

 • Klubnyt
  DBU Fodboldskole 2017: Tak for denne gang
 • Klubnyt
  Billetsalget til DBU´s fodboldskole
 • Klubnyt
  LSF holder igen i år fodboldskole i uge 26.
 • Klubnyt
  Fodboldskole uge 26
 • Klubnyt
  DBU's Fodboldskole - Forhåndsreserveringer
 • Klubnyt
  Fodboldskolen 2015

Hovedsponsorer