Menu

Fodboldskole

image

LEDØJE-SMØRUM FODBOLD har i mange år afholdt DBU´s Fodboldskole i uge 26 eller 27 og der er ikke planer om at stoppe denne praksis, som har været en stor succes gennem årene.

DBU’s Fodboldskoler foregår i dagtimerne mellem klokken 09.00 og 15.00 mandag til fredag i afviklingsugen.
DBU og værtsklubberne er ikke behjælpelig med transport til og fra skolerne, og er derfor ikke ansvarlig for eventuel aflevering og afhentning af deltagerne.
Hvem kan deltage?
Som udgangspunkt er DBU’s Fodboldskole 2018 for børn født i årgang 2003-2010. Den nedre aldersgrænse er besluttet ud fra et fagligt synspunkt, idet den tager hensyn til både børn og trænere, således at mængden og intensiteten i træningen er tilpasset målgruppen.

Vi er dog bekendt med at børn i nogen tilfælde (ofte dem der er født først på året), spiller på hold med årgang 2010 fordi de allerede er startet til fodbold. For at tilgodese dette, kan børn fra årgang 2011 født i januar, februar eller marts måned undtagelsesvis få lov at deltage på DBU’s Fodboldskole. 

Hvad koster det at deltage?
Prisen for at deltage i DBU's Fodboldskole 2018 er 859 kr. inkl. billetgebyr.

Billetinformation
Billetsalget til DBU’s Fodboldskole hos LSF starter tirsdag d. 6. marts kl. 10.00.

Når billetsalget starter, kan billetterne købes på www.dbu.dk/fodboldskolebillet

Billetterne sælges efter "først-til-mølle-princippet". Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til salg på hver fodboldskole.

Har du spørgsmål til billetkøb, så kontakt DBU Service Billetsupport på tlf. 43 26 22 22 (mandag til fredag klokken 9-16). 

Billetbetingelser

Du kan læse de gældende billetbetingelser HER
Deltagertøj og tøjstørrelse
Når du køber din fodboldskolebillet har du mulighed for at vælge, om du vil afhente dit fodboldskoletøj i en SPORTMASTER butik eller mod en ekstra betaling (49 kr.) få tøjet tilsendt med posten.  

For at hjælpe jer med at vælge den rigtige tøjstørrelse har vi udarbejdet følgende størrelsesguide, hvor I kan se hvilke mål årets t-shirt har i de forskellige størrelser:Bytning af tøj 
Hvis det viser sig, at tøjet er bestilt i en forkert størrelse, kan du få det byttet igennem DBU, såfremt størrelsen er på lager, ved at sende det (for egen regning) til DBU Allé 1, 2605 Brøndby Att. Fodboldskole. I forsendelsen vedlægger du en note med hvilken størrelse du ønsker at bytte til samt hvortil det nye tøj skal sendes. Alle mærker skal sidde i tøjet, og vi bytter kun, såfremt tøjet fremstår i ny og ubrugt tilstand. DBU betaler portoen, når tøjet sendes retur til dig. 
 
Bemærk, at tøjet IKKE kan byttes i SPORTMASTER. 

Hvad skal medbringes på fodboldskolen? 
  • Madpakke til frokost (nogle værtsklubber tilbyder tilkøb af frokost, for oplysninger om dette henviser vi til de pågældende værtsklubber)
  • Fodboldtøj, benskinner, fodboldsokker og fodboldstøvler
  • Solcreme, hvis vejret kræver det 
  • Skiftetøj i tilfælde af regn
Gruppesammensætning 
På DBU’s Fodboldskole bliver deltagerne inddelt i grupper af ca. 16. Inddelingen foregår automatisk efter alder og ikke efter deltagernes fodboldmæssige niveau og klubrelation.

Fodboldskolen er stedet, hvor børnene møder nye venner, og forældre behøver derfor ikke være bekymret for, at børn ikke vil trives i en ”ny” gruppe. Vores erfaring viser, at børnene meget hurtigt falder til. Skolelederen vil derfor kun i særlige tilfælde foretage rokader. 

Trænere 
DBU ansætter i samarbejde med værtsklubberne alle trænerne til landets fodboldskoler. Vi forsøger altid, at rekruttere de bedst kvalificerede trænere. Vores mål er, at flest mulige af trænerne på DBU's Fodboldskole er i gang med eller har gennemført en af DBU's træneruddannelser. Alle trænerne arbejder ud fra DBU’s Fodboldskole trænermanual, som sikrer kvalitet og konsekvens i træningerne på skolerne overalt i landet.

Træningerne bliver gennemført under hensyntagen til den fodboldmæssige niveauforskel, der nødvendigvis vil være mellem deltagerne i grupperne. Dygtige og engagerede trænere samt motiverede børn giver den optimale oplevelse. Alle trænere på DBU’s Fodboldskole er tjekket i Det Centrale Kriminalregister. 
Hvis der er en fodboldskoletræner gemt i dig så læs mere her.

Markedsføring
DBU, DBU A/S og disses samarbejdspartnere forbeholder sig ret til at anvende fotos med motiver af autentiske eller opstillede situationer med alle deltagere på DBU's aktiviteter i markedsføringsmæssig sammenhæng uden betaling.