Menu

U17 Drenge (Årg 07-06)

Velkommen til U17 Drenge (Årg 07-06).

Årgang 2007 og 2006 har på nuværende tidspunkt 3 hold, hvor vi fordeler fodboldglade drenge på tværs af 2 årgange. V eri i stand til at udfordre alle drengene på deres niveau. Vi tilbyder et træningsmiljø, hvor der både er plads til ambitioner og plads til det sociale.

Til træning vægter vi parathed, glæde, konkurrence og engagement. 

Træningstider: Udendørs (græsbaner)

Træningsområder

I træningen fokuseres på så meget boldberøring som muligt

Spillerne skal træne for at træne

25-50-25 sikres gennem samarbejde med årgangene omkring

Grundværktøjer automatiseres og udfordres i fart

Mange gentagelser

Vi arbejder med følgende:

  • Have det sjovt og lærerigt.
  • Udvikling af vinderkultur – have fokus på det vi gerne vil udvikle og lykkedes med.
  • Tekniske kompetencer sættes i spil taktisk
  • Motorik (på ny grundet vækst)
  • Venskaber og socialt ansvar på tværs af den enkelte spillers nuværende niveau

Hvorfor:
Alderen fra 10-16 år bliver ofte benævnt som guldalderen for læring og motivation. Det skyldes både de fysiske egenskaber og den motivation, den enkelte spiller be­sidder på de alderstrin.

Målet med træningen i LSF årgang 2007 og 2006,  har flere perspektiver. Spilleren udvikler sig - i kombinatio­nen af passende udfordringer, og i et trygt og sjovt læringsmiljø. Spillerne skal bygge videre på de basale fodboldfærdigheder og lære at træne. Den enkelte skal træne for at træne.

Spillerens møde med LSF årgang 2007 og 2006 - skal kendetegnes ved oplevelsen af:

  1. En træning med øvelser, der både er sjove og lærerige.
  2. At blive mødt på spillerens nuværende niveau - med øje for det næste udviklingstrin. Vi differentierer løbende i forhold til niveau.
  3. Træning og kampe foregår i et trygt miljø. Især i præpuberteten er unge særligt følsomme over for kritik i andres påhør. Derfor skal træne­rens coaching ske ud fra en anerkendende tilgang.
  4. At blive behandlet med respekt af trænere, medspillere og forældre samt oplevelsen af at være i et miljø, hvor spilleren ligeledes skal behandle andre med den samme respekt.

Hvis du er interesseret i at spille U17-fodbold i LSF så kig forbi til en prøvetræning eller kontakt en af trænerne. Vi glæder os til at se dig. 

KAMPKLAR:
Vi benytter os af Kampklar, hvor du kan tilmelde og afmelde dit barn kampe, stævner og diverse arrangementer. Når du bliver meldt ind i klubben kommer du automatisk på Kampklar. 

Det er vigtigt, at gøre brug af Kampklar, således at trænerne på holdet kan tilrettelægge træning, kampe, stævner og arrangementer bedst muligt for spilleren. Her modtager du også alt øvrig information fra klubben, holdlederne samt trænerne på holdet.

Indmeldelse:
Indmeldelse i LSF foregår online ved at benytte linket nedenfor. Her fremgår også kontingentpriserne på de forskellige årgange.

https://www.lsf.dk/bliv-medlem-kontingent/

Vi vil gerne takke vores sponsorer - husk at støtte dem, de støtter os.