Menu

Pokalturnering og prestige på spil i Oldboysafdelingen.

image
Anders Bjerregaard
16. januar 2016 kl. 08:18

I et stykke tid har LSF været velsignet med hele to 8-mands hold i oldboysafdelingen. Holdene har allerede haft stor glæde af hinanden, idet man blandt andet indleder hver sæson med en træningskamp mod hinanden. Efter OB8 2's fornemme oprykning til den bedste række, hvor også OB8 1 befinder sig, er der for enkelte opstået tvivl om hvilket af de to hold, der egentlig er det bedste.

Dette gav anledning til storsind fra førsteholdet, idet man foreslog at spille om, hvem der skulle repræsentere LSF i pokalturneringen. Det hele selvfølgelig i klubbens tjeneste, da LSF naturligvis skal repræsenteres af det bedste hold. Det blev aftalt at det skulle afgøres over to kampe, så ingen kunne beklage sig over eventuel ude-/hjemmebane fordel.

OB8 2 - OB8 1
Første kamp blev afviklet 16. december i Smørum. Det endte med en klar sejr til OB8 1 på hele 3-0. Man skulle tro at dette ville ryste OB8 2 en smule, men tværtimod. De brugte tiden effektivt til at samle forstærkninger til returopgøret. 

OB8 1 - OB8 2
Da man nåede frem til 13. januar, hvor returopgøret skulle afvikles, var det lykkedes OB8 2 at tilføje såvel tidligere som nuværende Danmarksserie spillere fra LSF Senior 1, til deres holdopstilling. Der er fortsat tvivl om de nyankomne spillere var rene lejesvende eller om de rent faktisk havde repræsenteret OB8 2 tidligere. Selvom det kunne ligne urent trav, og bestemt ville være en stor udfordring for OB8 1's rene forældrehold, ville OB8 1 naturligvis ikke lade en sådan detalje stå i vejen for en god kamp.

Så kampen blev fløjtet planmæssigt igang kl. 20.30 i Smørum, denne gang på OB8 1's hjemmebane. Det var et OB8 2 hold med en nyfunden selvtillid, og det endte da også med at blive en mere lige kamp. 

Kampen endte 2-2 og altså samlet 5-2 til OB8 1. Om ikke overraskende så alligevel meget godt klaret af forældreholdet LSF OB8 1.

LSF OB8 1 glæder sig nu til at repræsentere klubben på fornemmeste vis, uden at efterlade skyggen af tvivl om, hvem der er de retmæssige repræsentanter for klubben.