Menu

Vildbjerg Cup – Igen en succes!

image Katrine Grib (træner for U11), Emma McCullagh, Freja Schmidt og Miranda Wajntraub
Peter Wagner m.fl.
10. august 2019 kl. 14:42
LSF var til fodboldstævne i Vildbjerg Cup ved Herning i forrige weekend. Igen var vi den største klub med ikke mindre end 15 hold fra LSF.

Vildbjerg Cup er det fjerdestørste fodboldstævne i Europa og for tredje år i træk kunne klubben modtage pokalen som årets mest vindende klub!

LSF var repræsenteret i både drenge- og pigerækkerne. Nogle hold var ovre med træner og holdledere og var indkvarteret på Sinding skole, andre spillere havde forældre og familier med og var indkvarteret i campingvogne og telte i et campingområde ved Sinding skole.

På den måde var der skabt en stor LSF Camp, hvor børn og forældre hyggede sig på tværs af årgangene. Så der er var altså omkring 500 LSF-støtter samlet til Vildbjerg Cup. Mange supportere og forældre havde valgt at tage over fra Smørum for at bruge et par feriedage for at følge deres børn.

Der var altså stor opbakning fra de andre årgange når kampene i Vildbjerg blev spillet - og LSF løb som nævnt altså igen i år med pokalen som stævnets mest vindende klub. En bedrift alle kan være meget stolte af.

Vildbjerg cup er et fantastisk stævne der både byder på en masse god fodbold samt er med til at øge det sociale i klubben, hvilket netop er en af LSF´s målsætninger!

En stor tak skal lyde til SuperBrugsen der havde sponseret en masse grillpølser m.m. til stor glæde for de mange børn der er med til at skabe en kultur og et klubliv vi er meget stolte af – så LSF-familien er godt nok stor!


FACEBOOK

Der er oprettet en lukket Facebook gruppe for deltagere og LSF interesserede: LSF Vildbjerg 2019