Menu

LSF’s yngste piger og drenge søger trænere og holdledere

image
Redaktionen
24. juni 2022 kl. 09:39
Har du tid og lyst til at give vores yngste medlemmer nogle gode fodboldoplevelser, så læs med her!!

LSF’s yngste piger og drenge søger trænere og holdledere

Har du tid og lyst til at give vores yngste medlemmer nogle gode fodboldoplevelser, så læs med her!!

Efter sommerferien etablerer vi nye U6 hold for årgang 2017 på både pige- og drengesiden. Vi har derfor behov for trænere, holdledere og øvrige hjælpere, for at skabe de bedste rammer for vores yngste spillere.

Træningerne vil foregå tirsdag og torsdag kl. 17-18, og LSF’s koordinator for U6-9, Jesper Kristiansen, vil hjælpe jer godt i gang og forestå de første træninger efter sommerferien. Endvidere vil årgange omkring U6 på pige og drengesiden også gerne hjælpe med sparring. Herudover tilbyder LSF også trænerkurser, så I kan blive klædt godt på til rollen som træner.

Yderligere er der fokus på, at samarbejdet årgangene imellem samt på tværs af piger og drenge fungerer optimalt, hvilket vores koordinatorer bl.a. hjælper med at understøtte, ligesom de altid står til rådighed for vejledning og sparring.

For at understøtte trænerne er der også behov for holdledere og hjælpere til nogle af de praktiske opgaver. Holdlederens rolle kan være mangeartet og afhænger af samarbejdet på det enkelte hold, men kan bl.a. bestå i at administrere holdkassen, holdets email og holdets kampklar, samt at understøtte det sociale miljø på holdet med arrangementer, koordinere mellem holdet og klubben fx ift. julekalendersalg og meget, meget mere. For at understøtte holderlederen i rollen er der bl.a. udarbejdet en guide ”den lille hjælper”, til brug for holdlederne. Herudover vil holdlederen for U10 drenge, Katja Breyt Høegsberg, gerne tilbyde sin hjælp, ligesom vores frivillige i Ungdomsudvalget også gerne hjælper jer godt fra start.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har lyst til at træner vores U6 drenge eller piger, eller på anden vis kan bidrag til at give vores yngste spillere nogle gode og sjove oplevelser såvel på som uden for banen.

Vil du høre mere om trænerrollen, kan du henvende til dig til Jesper Kristiansen på tlf.nr. 2151 5134 eller mail ledager1@live.dk. Ønsker du at høre mere om, hvordan du på anden vis kan understøtte vores yngste spillere som fx holdleder kan du kontakte Katja Breyt Høegsberg på tlf.nr. 6017 4692 eller mail bspkatja@gmail.com.

 

På FACEBOOK gruppen ”LSF VENNER” kan man også følge med i de små opgaver, der er behov for hjælp til i klubben og melde sig på.