Menu

Playmakers by Disney søger trænere

image
Redaktionen
24. juni 2022 kl. 09:34
Har du lyst til at understøtte pigefodbolden i LSF?

Playmakers by Disney søger trænere

Har du lyst til at understøtte pigefodbolden i LSF?

I LSF er pigefodbolden i rivende udvikling og flere og flere piger finder vej til Smørum for at spille fodbold, og vi vil så gerne være endnu flere. Derfor har LSF indgået et samarbejde med DBU, UEFA og Disney om at tilbyde piger i alderen 5-8 år en ny fodboldrelateret aktivitet.

PlayMakers er tiltænkt piger i alderen 5 til 8 år, som ikke allerede går til fodbold i dag. Træningen vil blive ledt af en gruppe voksne fodboldtrænere sammen med nogle ældre fodboldpiger, som skaber rammerne for en innovativ introduktion til fodbold, via leg og historiefortælling.

Playmakers anvender en historiefortællingstilgang med de meget elskede Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold. Kombinationen af legende fodboldøvelser og historiefortællinger giver pigerne sjove og unikke oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til et fodboldeventyr, hvor fodbolden vil bidrage med en masse magiske øjeblikke.

Har du har lyst til at lege fodbolden ind med vores yngste LSF piger, 1 time ugentligt i 8 uger hen over henholdsvis forår og efterår, og lede dem gennem Disney’s univers med øvelser, som er inkorporeret i en historie. Så er det dig vi søger!!

Det kræver ingen fodboldkompetencer at være træner på Disneyholdet, og man kan med fordel være flere trænere/hjælpere tilknyttet. DBU vil klæde dig godt på til rollen via en kort uddannelse (1 dages fysisk fremmøde og et par timers online undervisning), ligesom træningerne er tilrettelagt af UEFA og DBU fra gang til gang. Det vigtigste er blot, at du har tid og lyst til at give pigerne en god oplevelse og start i LSF, som med tiden kan udvikle sig til et kæmpe fodboldeventyr.

Vil du høre mere om rollen, kan du henvende til dig til Tina Getreuer Bjerregaard på tlf.nr. 2739 6364 eller mail tina.getreuer@gmail.com

I LSF er der omkring 900 medlemmer, heraf 155 piger, hvor der alene siden årsskiftet er kommer 25 piger til.

For at skabe glæde, sammenhold og fysisk aktivitet for alle vores glade medlemmer, er der behov for frivillige hænder.

På pigesiden ligger det os meget på sinde at skabe de bedste rammer for pigerne både på og uden for banen. Det skal være sjovt at gå til fodbold, hvorfor den sociale dimension er utrolig vigtigt for pigerne. Det er med til at løfte sammenholdet på holdet, samt understøtter integration af nye spillere.

På FACEBOOK gruppen ”LSF VENNER” kan man følge med i de små opgaver der er behov for hjælp til i klubben og melde sig på.

https://www.lsf.dk/holdinfo/boern/uefa-playmakers/