Menu

Velkommen i Klubben


Vi byder dig velkommen i Ledøje-Smørum fodboldafdeling.

Det glæder os, at du har valgt at spille fodbold i vores klub, og det er en fornøjelse at kunne fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde af fritidsaktiviteter til de unge spillere i Smørum kommune.

LSF er stiftet i 1911 og har hjemmebane på Flodvej i Smørumnedre. Her kan du spille fodbold fra du er 5 år og opefter.

Hos LSF værner vi om klublivet. For os er kammeratskabet og glæden ved at spille fodbold det allervigtigste.

Det betyder, at hvis du ønsker en god fodboldopdragelse med uddannede og dygtige trænere, et godt kammeratskab og socialt samvær, deltagelse i fodboldturneringer, træningslejre, sommerlejre, fodboldskole, indendørsstævner og meget mere, så er Ledøje-Smørum Fodbold, det helt rigtige sted at være.

Kære spiller, vi glæder os til at se dig på banen, og vi håber, at du vil befinde dig godt blandt dine nye klub-/holdkammerater.

I LSF har vi tradition for stor forældreopbakning. Det styrker det sociale samvær på holdet og i klubben, og vi håber, at I som ”nye” forældre vil bidrage til dette, f.eks. ved trofast at møde op som tilskuere, når der spilles kamp. Og har du/I eventuelt overskud og lyst til at slutte jer til vores stab af trænere og holdledere, vil jeg meget gerne høre fra dig/Jer.

Læs mere om velkommen i klubben her!

Læs mere om indmeldelse her!

 

Med venlig hilsen

LEDØJE-SMØRUM FODBOLD

Luk