Menu

Brøndby Camps

image
Steen Hintze Jølnæs / Brøndbyernes IF Fodbold A/S
17. marts 2018 kl. 09:13
Brøndby arrangerer flere forskellige camps i foråret og sommeren 2018.

Kære spillere, forældre og trænere i Brøndby IF’s samarbejdsklubber

Vi vil rigtig gerne give alle drenge- og pigespillere en mulighed for at opleve hvordan det er at træne i Brøndby IF, og samtidig blive en bedre fodboldspiller. Derfor arrangerer vi flere forskellige camps i foråret og sommeren 2018. 

Brøndby Pigecamp – 14.-15. april – www.brondby.com/pigecamp - Piger i 2004-2011

2 dage med andre pigespillere som også ønsker at blive bedre og samtidig spille sin yndlingssport! Lyder det godt? Så er Brøndby Pigecamp måske lige noget for dig. Her vil I få to dage, som garanterer jer at I bliver bedre og samtidig får nogle nye venner som også elsker fodbold så højt som jer.

Brøndby Camp – I Sommerferien - Uge 29 og Uge 32 – www.brondby.com/sommercamp - Drenge og piger i 2005-2011

Hvis du også synes sommerferien bliver for lang uden fodbold, så kom på Brøndby Camp i sommerferien. Her vil der udover en masse fodbold, også være mulighed for at møde Superliga-spillerne, se dem træne, få testet din hurtighed og meget meget andet. 

Brøndby Elitecamp – Uge 30 – www.brondby.com/elitecamp - De bedste drenge og piger i 2006-2010

I uge 30 afholder vi Brøndby Elitecamp. Her er det for de bedste drenge og piger, både målmænd og markspillere, som ønsker at blive udfordret ekstra meget, sammen med andre dygtige spillere. Træningen vil være mere intensiv, og trænerne vil være trænere med erfaring eller niveau til at træne Brøndby Masterclass’ spillere. Der vil også være flere trænere pr. gruppe, for at give mulighed for endnu mere feedback og coaching i ugens løb. Der vil ligeledes være oplæg, og aktiviteter som skal give alle deltagere nogle redskaber til hvordan de kan nå den enkeltes potentiale. Efter campen vil der ligeledes være en skriftlig evaluering til alle spillere, så de ved hvad de skal gå hjem i klubberne og arbejde videre med.

Husk også at følg os på Facebook og få information så snart der kommer nye camps.

Vi glæder os til at se jer.