Menu

Sponsoraftale

image
Peter Wagner
26. juli 2017 kl. 08:05
Som nogle sikkert ved, har LSF en fin aftale med Realmægler Viggo Axelsen og danbolig i Ballerup.

Realmægler Viggo Axelsen har solgt LSFs gamle medlem Søren Vinthers hus. I den forbindelse har Søren valgt at give kr. 2.500,- til hans hold, 66 holdet som nu er blevet til Oldboys 1, og kr. 2.500,- til klubben.

LSF takker Søren og Realmægler Viggo Axelsen.

Om sponsoraftalen

Er der nogle som vi i LSF kan regne med så er det danbolig Ballerup/Smørum v/ Henrik Dreyer og RealMæglerne Viggo Axelsen!

Aftalen er lidt speciel da LSF vil modtage kr. 5.000,- pr. salg af ejendommen/lejligheden hos en af de to mæglere hvis der er en henvisning vedlagt.

Helt konkret betyder det, at når du skal sælge dit hus eller lejlighed kan du på vores hjemmeside printe en blanket ud og medbringe det ved en af de første kontakter med mæglerne. Når salget er tilendebragt så får LSF kr. 5.000,-.

Det er ikke afgørende om du spiller fodbold i LSF, men mere om der i startfasen gøres opmærksom på aftalen. Såfremt du ikke har printet en blanket og taget den med vil ejendomsmæglerne have nogle liggende der kan udfyldes.

På blanketten fremgår det også hvilket hold du evt. vil støtte. Vi har internt i LSF  aftalt, at de 2.500 kr. går til det enkelte hold og de andre 2500 til klubben.

En lidt anden måde for sponsorering og helt klart noget der skaber en endnu større samhørighed mellem sponsorerne og LSF – som skrevet til gavn for begge parter.

Vi er derfor i LSF utroligt glade for aftalen og ser frem til det videre samarbejde. 

 

Download blanket

 

 

Luk