Menu

LSF Oldgirls vinder sjællandsmesterskabet for 3. år i træk.

image Foto: KC foto og leg
Tina Madsen
24. juni 2019 kl. 06:49
Det er ingen tvivl om at Ledøje-Smørum rummer rigtig mange gode fodboldhold på forskellige niveauer. Kvinderne i LSF kan altså også stadig være med og kan nu stolt kalde sig sjællandsmestre for tredje år i træk. 

Oldgirls kvinderne havde endnu engang kvalificeret sig til finalen i Borup, selvom gruppespillet havde været tæt, og var nu klar til at forsvare deres titel. 

Kvinderne havde især set frem til at møde puljens vindere, da de havde vundet deres indbyrdes kamp på udebane 2-1. Så det skulle slåes fast hvem den titel som sjællandsmestre tilhørte. 

Finalen var noget hektisk hele vejen igennem og dommeren viste sig fra sin værste side. Modstanderne fra Himmelev-veddelev fik tildelt et gult kort i 1. halvleg, men dommeren ser ikke at deres spiller bliver på banen. LSF havde et stærk team med af supportere, som forsøger at gøre dommeren opmærksom på det. Da det bliver pointeret at de stadig spiller med 8 på banen og derfor bør tildeles en nyt gult kort, svarer dommeren  at det havde vi ret i, hvis vi nu fulgte reglerne helt til dørs, men det mente han ikke var nødvendigt her. Spillerne fra LSF var frustreret men formået at se bort fra det og kæmpe videre. 

Det blev dog ikke bedre kampen igennem, og dommeren fik desværre en central rolle, i en ellers velspillende kamp fra begge hold. Der blev gået til stålet og lige til grænsen, dog mente dommeren at LSF aldrig havde lært at spille fodbold og at de skulle fokusere mere bolden end det fysiske. Det kom til udtryk ved tilråb fra dommeren vel og mærke:” hvor fanden har i lært at spille fodbold henne, nu må i sgu spille ordenligt”. Nu måtte det stoppes og LSF’s målmand havde fået nok. Da der er stop i spillet beder hun om at tale med dommeren. LSF’s målmand fortæller dommeren kort og præcis at det er fint at det er ham der dømmer kampen, men at sådan nogle tilråb vil vi på ingen måde være med til. Han erkender med det samme sin fejl og underskylder. 

Det meste af kampen er LSF kvinderne presset af modstanderne men formår at finde de små huller og forsøger at få spillet sig ud af det. LSF kommer ikke til de store chancer før 2. halvleg hvor også himmelev-veddelev har chancer mod vores mål. 

Der bliver fightet over hele linjen og da dommeren fløjter kampen af er stillingen 0-0, hvilket betød at det skulle afgøres på straffe. 

Fem kvinder skulle sparke fra hvert hold, og nerverne hængte ude på tøjet. 
Dommeren fløjter og LSF gør sig klar til at sparke, da runden er forbi står vi lige, og vi skal nu ud i sudden death.
Vi scorer, de scorer. Vi scorer igen og de gør det samme. Men tredje gang var lykkens gang, vi scorer og LSF’s målmand får aflæst modstanderen og springer til den rigtige side. SÅDAN!!!!!!!!  bliver der råbt og alle spillerne stormer i en vild spurt ned mod deres målmand som de omfavner, og sammen bliver der danset i rundkreds og skreget højt “HATTRICK, vi gjorde det igen.”

Jublen ville ingen ende tage og guld hattene og champagne blev hevet op af taskerne.

Sikke en eftermiddag på Borup stadion. 

Nu tager kvinderne sig en velfortjent sommerpause inden turneringen starter op igen til efteråret. 

Kunne du som sidder og læser med tænke dig at at spille fodbold i LSF og være en del af festen? Så skal du blot være fyldt 29 og klar til at spille kamp. Vi rummer alle niveauer og trænerens info kan findes på LSF’s hjemmeside.