Menu

LSF SV2 pokalmestre og dermed vinder af THE DOUBLE 2018

image
Carsten Olsen
12. oktober 2018 kl. 06:23

Vi bliver stærkere og stærkere som tiden går på LSF SV2. Vi er 24 skæve eksistenser samlet på dette hold og vi er blevet en stor familie.

Det sammenhold vi har, er helt FANTASTISK og UNIKT. Det gjorde at vi i år vandt sommerturnering i mesterrækken, samt pokal turneringen – THE DOUBLE, sikken en fest. Og det kronede vi så med en fantastisk tur til Skotland, hvor vi blev ”bundet” endnu mere sammen.

Tillykke til os!! Vi bringer stolthed til klubben. Udover vi alle har et normalt job, har vi også gennem en hel del år, hjulpet klubben med servering af pølser og øl til førsteholdet, når de spiller hjemme. Og det gør vi med glæde og stolthed, for vi får også en masse retur fra klubben i form af tøj og andet. Tak til LSF - fantastisk klub, og tak til pigerne i Cafe Smørhullet, der altid serverer god mad og hygge efter vores hjemmekampe i sommerturneringen, samt de unge mænd der holder længe åben.

Nu starter vinterturneringen snart, og vi er rykket op i den bedste række, så det bliver et brag af en vinter, som vi indleder i uge 43.

På vegne af LSF SV2 siger Olsen og Kofoed tak drenge !! og på gensyn.

Giv mig et L ....e